guden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Kötüymüş baya ss falan olmaması. Ama ben hep betalarıda biraz reklam amaçlı düşünmüşümdür sonuçta şirket dışından insnaları alıyorlar, bir şekilde oyunları duyurulsun istiyorlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yok ya öyle şey olur mu bir sürü fan sitesi var oyunun hepside betasında oynayanlar ve hepsi ss bilgi vs yazıyor.. hatta adamlar fan sitelerine ve özel olarak daha çok topluluğa hitap eden guildler , sağlam siteler , fanlara cdkeylerini veriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 firmanın duyurduğu ortada olan şeyler tartışılıyor, betacılar öyle herşeyi anlatmıyor, belki betacıların arkadaşlarıdır, o okuduklarını yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 GM-Newbie said: yok ya öyle şey olur mu bir sürü fan sitesi var oyunun hepside betasında oynayanlar ve hepsi ss bilgi vs yazıyor.. hatta adamlar fan sitelerine ve özel olarak daha çok topluluğa hitap eden guildler , sağlam siteler , fanlara cdkeylerini veriyorlar.. NDA var , onların yaptığı yanlış yani . Oyun hakkında oyunun betasında olduğundan başka hiç bişey söyleyemiyorsun . Oyuna girerken eşşek gibi NDA çıkıyor yani , okudum biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 en azından ufak tefek bilgileri vuraya vermeniz yanlış olmak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yanlış olur ama niye vermeyelim yani öyle bişey de var ^^ . Beta kapalı şimdi ama , açılsın dökeriz hafif hafif . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben açılacak war portal ına yazdığım yazılara ekledim ufak tefek bişeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bende de var Beta-key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar