GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Merhaba arkadaşlar warhammer beta kayıtlarına başvurup kazanıp oyunu deneyenleriniz var mı aramızda? ben başvurumu yapmıstım fakat hiç haber falan gelmedi oyuna giripte deneyenler varsa biraz bilgi verebilir mi ? gidişat? gelişim ne gibi gözüküyor? wow'un gerçekten tahtını sarşacak şekilde mi geliyor yoKsa diğer oyunlar gibi sıradan ve normal mi ?
Guru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gerçi şu an beta tester larda bilgi veremez çünkü closed beta closed durumda şuan Aralık ayına kadar :D
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oyunun hangi tarihte çıkacağına dair bir haber var mı?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Beta Key çıkmadı ama ben buldum alın terimle . Mart-Nisan gibi bekliyoruz .
Guru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sen nerden buldun ya... vay çakal, yere bakan yürek yakansın valla :D
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi ben daha ilk dağıtıldı direk yakaladım bir kurban , aldım ^_^.Ekmek selam .
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Beta Tester olmak için geç kaldım sanırım.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hmm anlaşıldı bende senimi kurban yapsam >:D<
Guru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 seraphim said: Beta Tester olmak için geç kaldım sanırım. Hala şansın var newsletter a üye ol ve beta formunu doldur, çünkü closed betadan sonraki son stress betayada kabul edilmeyenlerden seçilecek diyorlar.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bana mail geldi bu konuyla ilgili.. Turkiyeden oldugum icin closed betaya kabul edilmemisim.. sansinizi zorlayin isterseniz :)
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Xaenin said: Abi ben daha ilk dağıtıldı direk yakaladım bir kurban , aldım ^_^.Ekmek selam . SELAM
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 newsletter da mı yazıyo sadece kazananlar.hiç Türk ismi gördüğümü hatırlamıyorum.Ekmek nerelisin lan
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Xaenin said: Gelene nasıl geldi ? bana mi soruosun ?
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ne biliim arkadasim ben mi yolluorm :)
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bulsam ssleri artık koyucaktım ismi silipte kaybolmuşlar ama şansınıza küsün :P
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yaw şimdi bu oyunun betasında oynayan var mı yok mu anlamadım? yazıları okuyorum sanki betada oynayan arkadaşlar var gibi fakat ss ve oyun hakkında çok detaylı bilgi yazan yok
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya oynayan var ama ss koymak felan yasak oldugu için koymadı kimse ayrıca ben warhammer baslıgıdna oynadıktan sonra fikrirlerimi yazmıstım.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ss koymak neden yasakki bir çok sitede youtube.com , fansitelerinde , guild sitelerinde beta oynayanların hepsi birşeyler yapmaya tanıtmaya çalışıyorlar sonuçta betada oynayan kişiler bize bilgi vericekler ki bizde ona göre takip edelim.. istersen accounutu verip birazda ben oynaya bilirim =)
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Eulada yazıo valla Mytic-Ea ye soracan neden yasal die :P
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ben şimdi betadan gelip buraya SS koysam , sen onu alıp yetkililere veriyosun , adamlar accountumu sana veriyorlar . Öyle .
Öne çıkan mesajlar