Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru kopegin isirmalari :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam ,

3.5 aylik olan golden retriever kopegim saldirmaya/hirlamaya basladi bunun onlemini nasil alabilirim yoksa hic bi onlem almadan birakmalimiyim ?
Mesaj tarihi:
köpeğin büyüme döneminde sosyalleşme devrine girmiş istersen eğitime gönderelirsin lakin dövüyorlar hayvanları yada kendin ödül ceza yöntemiyle eğitmeye çalışabilirsin yaptıkları normal büyük ihtimalle güreş falan hayvanla
Mesaj tarihi:
ya bende oyun yapiyodur diyodumda disleri ciktigindan beri oyunlari can yakmaya basladi :) onlem almam gerekmez dimi ? bide kucuk kucuk egitim verebilirmiyim yoksa cok mu kucuk ? ( hayir , vs. ) gibi seyler
Mesaj tarihi:
bide dişleri kaşınıyor yeni çıktığı için o yaştaki köpeklerin. ondanda ısırır. lastik ısırma dalgaları var onlardan alabilirsin. ismin çok güzel bu arada daha önce söylemiş miydim?
Mesaj tarihi:
ya belgesellerde falan görmüşsündür aslan yavrularını falan;ilerde hayatını sürdürmesi için gereken becerileri kazanmaya çalışıyor kardeşi falan yoktur yanında büyük ihtimalle biraz ilgilen ısırıkları delicek şekilde olmaz ama can yakabilir dayanıcaksın artık köpeğe bakmayı düşünüyorsan gerçi seninkinin ırkı gayet zeki olur anlar istemediğin davranışlarını kız biraz bağır ama yapması lazım bi yandan o işleri =
Mesaj tarihi:
Evet cons , tsk ederim :) Bu lastik isirma seylerini nereden bulabilirim bi ornek warmi gorebilecegim. Bu arada cevaplar icin cok sagolun :D
Mesaj tarihi:
Anladim cok tsk ederim cevaplar icin :) Cons bilmem gereken bisi olurmu golden retriever hakkinda , akilli ve oyuncu olduklarini biliyorum bitek :)
Mesaj tarihi:
seni ısırırsa canında acırsa, biraz patakla yani ama elinle değilde gazeteyle falan yap bunu. Herşeyini hoşgörürsen de çok iyi olmaz bence. Hele o köpek büyücek kocaman olcak aboowww yer valla eaeh
Mesaj tarihi:
döv demedim ben o arada, biraz pataklayarak bir nesneden kaçınmasını sağla. Nesneden kastım gazete, gazeteyi havada vururmuş gibi sallarsan ayıp bişey yaptığını anlıcaktır falan..
Mesaj tarihi:
ohoo şımarmış bile. Sana havlarsa sende ona havlıcan, valla tepene çıkar büyüyünce hiç zapt edemezsin. Sen şu gazeteyi rulo yap hele :p
Mesaj tarihi:
Benim it de 3.5 aylık ısırmaya falan kalkıyor ama kıçına 2 tokat ve sinirli bir ses tonuyla yola geliyor! Sonra gelip ısırdığı yeri yalıyo eheh :)
  • Yeni Oluştur...