Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam , 3.5 aylik olan golden retriever kopegim saldirmaya/hirlamaya basladi bunun onlemini nasil alabilirim yoksa hic bi onlem almadan birakmalimiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oyun yapıyodur ya. orcun ne güzel bir isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ingilizce okuyunca Orkan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 niye ingilizce okuyosunki? alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 köpeğin büyüme döneminde sosyalleşme devrine girmiş istersen eğitime gönderelirsin lakin dövüyorlar hayvanları yada kendin ödül ceza yöntemiyle eğitmeye çalışabilirsin yaptıkları normal büyük ihtimalle güreş falan hayvanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya bende oyun yapiyodur diyodumda disleri ciktigindan beri oyunlari can yakmaya basladi :) onlem almam gerekmez dimi ? bide kucuk kucuk egitim verebilirmiyim yoksa cok mu kucuk ? ( hayir , vs. ) gibi seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bide dişleri kaşınıyor yeni çıktığı için o yaştaki köpeklerin. ondanda ısırır. lastik ısırma dalgaları var onlardan alabilirsin. ismin çok güzel bu arada daha önce söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya belgesellerde falan görmüşsündür aslan yavrularını falan;ilerde hayatını sürdürmesi için gereken becerileri kazanmaya çalışıyor kardeşi falan yoktur yanında büyük ihtimalle biraz ilgilen ısırıkları delicek şekilde olmaz ama can yakabilir dayanıcaksın artık köpeğe bakmayı düşünüyorsan gerçi seninkinin ırkı gayet zeki olur anlar istemediğin davranışlarını kız biraz bağır ama yapması lazım bi yandan o işleri = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Evet cons , tsk ederim :) Bu lastik isirma seylerini nereden bulabilirim bi ornek warmi gorebilecegim. Bu arada cevaplar icin cok sagolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 veterinerlerde pet shoplarda filan rahatlıkla bulabilirsin. 2 golden var bendede kollarım çizik içindeydi yavruyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kac aylikken Hayir gibi komutlari ogretmeye basladin cons ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 valla hayırı filan kendi kendine öğreniyor ses tonundan filan. yani refleks olarak 1 günlükken bile hayır demişimdir muhtemelen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Anladim cok tsk ederim cevaplar icin :) Cons bilmem gereken bisi olurmu golden retriever hakkinda , akilli ve oyuncu olduklarini biliyorum bitek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 seni ısırırsa canında acırsa, biraz patakla yani ama elinle değilde gazeteyle falan yap bunu. Herşeyini hoşgörürsen de çok iyi olmaz bence. Hele o köpek büyücek kocaman olcak aboowww yer valla eaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 valla dövme işte. bide çok yürüt. oyun oyna vs. ilgi ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kopegime asla vurmam ya sonucta bi can :) ses tonuyla anlar insallah akilli bi cins :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 döv demedim ben o arada, biraz pataklayarak bir nesneden kaçınmasını sağla. Nesneden kastım gazete, gazeteyi havada vururmuş gibi sallarsan ayıp bişey yaptığını anlıcaktır falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hirlio ole olunca sonra havlayarak isirmaya calisio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o zaman azcık vur gazeteyle akıllı ol atarlanma de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ohoo şımarmış bile. Sana havlarsa sende ona havlıcan, valla tepene çıkar büyüyünce hiç zapt edemezsin. Sen şu gazeteyi rulo yap hele :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Anladim :D tsk ederim harbi cok yardimci oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Cons said: niye ingilizce okuyosunki? alalala Züppe işte hey allam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben köpeğim 2 aylıkken ısırmaya başladı 3 aylıkken duvarlara tırmanıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bizim it ufakken bi şşşşşşşşşşşşşşşşt dedim bi daha ağzını açmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Benim it de 3.5 aylık ısırmaya falan kalkıyor ama kıçına 2 tokat ve sinirli bir ses tonuyla yola geliyor! Sonra gelip ısırdığı yeri yalıyo eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar