Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sex buffı garip ya. düşünün bi, mc girişinde guild leader buff up diyo arkada bütün guild orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 O balon habermiş bu arada, oyunun ratingini adult only yapacağından hiç bi zaman seks ve seks buff ı eklemeyi düşünmemişler geçende devlerden biri açıklamıştı. Mature olacak rating, sanırım volmart falan gibi büyük marketlerde satamıyorlarmış daha fazla ratingle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Cuce said: sex buffı garip ya. düşünün bi, mc girişinde guild leader buff up diyo arkada bütün guild orgy AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Satmasinlar zaten arayan bulsun oynasin, US ve EU de rafta gorupde kutusu begenip oynayanlarda var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Oyun ne zaman full sürüm olup.Satılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 su anda bazi yabanci store sitelerinde pre-order satisina basladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gameseek te yapiyorlar mı? onlardan bir oyun preorder lamıştım, 21 günde geldi.sıkıldım birde send it ten aldım o 7 günde geldi.gameseek hala gelmemişti.preorder diyince aklıma geldi öylesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Amazon.com da su an pre-order edilebiliyor. Normal Box Collector`s Edition Box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 oyun fazlasıyla gecikti bence, onu da koy bunu da koy derlerse çıkaramazlar oyunu. sonuçta oyuna eklenen bir tane zırh bile bir sürü iş açıyor. tasarımı, oynanan modelin üstüne uyarlanması, zincir veya kumaş gibi sallanan bir parçası varsa onun animasyonu vs. adamlar yeterki sağlam bir altyapı kursunlar, sonradan eklerler üzerine. oynananabilirlikten, yeni fikirlerden haber versinler bize :) sonuçta gerektiği ve istendiği takdirde oyun motoru bile değiştirilebiliyor. oyunu ne kadar sık güncellerler bilmiyorum. bu hem oyunun göreceği ilgi, hem de mevcut diğer oyunların gidişatı ile doğru orantılı olacaktır düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 lotro gibi hesapsız dengesiz ve erken(bana göre tabiki bütün bunlar) çıkacağına, geç çıksında güzel bir oynanış sunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar