pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bugun yeni bir bios pili taktım pc ye.taktıktan sonra pc ilk actıktan 3dk sonra,2.kez actıktan ise 30dk sonra kendiliginden kapandı.nedeni yeni pil olabilir mi? yoksa donanımla ilgili baska bir sorun mu var acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 birçok nedeni olabilir. bios pili takarken yanlışlıkla bir kartı veya kabloları yerinden oynatmış olabilirsin. açıp tüm kartları kabloları yeniden tak ve kontrol et. cpu'da, ekran kartında fazla ısınma problemi olabilir. veya power supply'ında problem olabilir. bir de diğer aklıma gelen konu, windowsta bir bozukluk olabilir. virüs felan girmişse o bozuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çok feci 'açma' diyesim geldi biliyo musun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kabloları felan kontrol ettim ama normal gorunuyor baglantılar.hazır icini acmısken olusmus toz obeklerini de cektirim dedim supurgeyle.cpu ısısına da baktım anakartın programıyla normal degerlerde seyrediyor fakat yine kapancak diye kapattım pc yi,laptoptan takılıom.ama tum dosyalarım pc de nerdeyse of yaa :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bana en mantıklısı psu gibi geldi. güç kesildiğine göre :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bios pili takınca PSU'dan dolayı sorun çıkabilir mi?::o:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 işte o da garip. ama bios pili ne için var? bildiğim kadarı ile bios dosyasının çalışması için. bios pili çıkınca bios nasıl default değerlerine dönüyorsa öyle bişe işte. bilgisayar açıldıktan sonra o pile ihtiyaç duyuluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yorumlarınız icin cok saolun.bugun actım pc yi.4 saat acık kaldı.sonra ben "neden kapanmıyosun lan" die kapattım manuel olarak :D bir daha olmamasını umaraktan iyi aksamlar dilerim tum pati dostlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar