Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Korumalı(Amerikan) Futbol Üniversite Ligi bu haftasonu başlıyor

Aegean

Öne çıkan mesajlar

o gaz insana daha neler yaptırıyo daha dur sen :) eheh bu seneki maçlardan birindeydi videosu filan da vardı da hangi maç unuttum gazi olabilir, neyse koşu oyunu scrimmage boyunca dışarı doğru kaymaya başladı oyun, kim bilmiyorum ama çok sağlam bi blok geldi bana savuşturamadım omzum çıktı, running back geçip giderken kurtuldum bi yandan adamın arkasından koşuyorum aynı sırada kolumu takmaya çalışıyorum filan :) bu mesajın özü de asla pes etmeyiniz efendim :)

2 kilo kas yapmışsındır yani idmanları çıkardığına bakma amerikan futbolu idmanları baya çalıştırır vücudu. spor salonunda sıkılıyo olabilirsin, sağlık topu ve kettlebell le açıkhavada yapılan ağırlık idmanları da var hatta bu dediim sparq taki power idmanlarının hepsi sağlık topuyla yapılıyo du yanlış hatırlamıyosam, ama gene de önce bi başlangıç için kuvvet kazanmak adına spor salonu öneririm ben. cok sıkılıyosan takım arkadaşlarınla filan gitmeyi deneyebilirsin, bizim spor salonundaki hocalar bezmişti bizden mesela :)
Sosyal ağlarda paylaş

agırlık calısmak cok onemli ancak bi noktaya deginmek istiyorum agırlık programınızı kendiniz yapmayın..profesyonel birinden yardım alın gidin bi spor salonuna rica edin yemezler yani sizi..cunku off season on season agırlık programı cok degisiktir..off season agırlık antremanını on seasonda uygularsanız kendinizi sakatlarsınız zorlarsınız yazık olur falan uzulurum sora uluc aras hea anam =))..

edik: zorlarsınız derken tabiki kendinizi sonuna kadar zorluycaksınız ama kas yırtarsınız bag koparırsınız sacma sapan seyler olabilir yni aman dikkat demek istedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte limitinizi bilin abi, siz elinizden gelenin en iyisini yapın, eminim koçunuz elinizde olmayanın en iyisini cıkarcaktır sizden ama yok daha fazla yapamıcam dediğiniz yerde durun. ben geçen yaz idmanlarında limitimi bilmediğim için kasıkta fıtık başlangıcı çıktı dikkat edin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene ilk seneydi o yüzden bu sene daha iyi bi organizasyon beklemek yanlış olmaz sanırım. yani tek yapıcakları bütün işlemleri öne çekmek, fixtürü önceden belirleyip bildirceksin ki takımlara ona göre idman ayarlıcak takımlar. kış arasından önce uni lig bitmeli bence. onun içinde gerekirse ligi erken başlatıcaksın. ama bunu da takımlara bildirceksin ki kamp ve idman tarihlerini belirlesin. tabi okullara da iş düşüyo yazın ortasında gelicek adama kalıcak yer ve yemek de vermek durumundasın yani. bana kalsa en geç temmuz başı okulların önümüzdeki sezon için başvurularını isterdim, ardından da fixtürü eylül ortası başlayıp en geç aralık ortasında bitcek şekilde ayarlardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlık olarak benim göğüs kasında abuk bir yırtılma ile kalçada ağrı vardı 2-3 yatınca geçti allahtan çalışmalara devam şu an için gücüm şu an için yeterli gibi gözüküo off sezon için on sezonda ise salon antremanlarına kesinlikle başlıcağım için uğraşıcaz işte bakalım

@serhat : sen üzülme yeter =)
Sosyal ağlarda paylaş

Şincuk şöyle olucak bu sene efendim öncelikle olimpiyatlar sonrası yapılması gereken bi federasyon seçimi var. Federasyon seçim öncesi bütün olayları organize edip daha sonra seçime gitmeyi istiyor. Düşünülen organizasyon şu anda kağıt üstüne dökülmesede iki liginde aynı anda başlaması düşünülüyor. İki ligin maçları çakışmıycak şekilde iki ligde aynı anda yürütülücekmiş ne kadar doğru ne kadar yanlış bi karar orasını bilemicem artıkın.(Bana kalırsa yanlış :D) Böylece maçlar seneye yayılıp nereyse her haftasonu bi maç olucakmış falan filan. Kriter olarak geçen seneki kadar ağır kriterler olmasada sporcu sayısının artırılması gayet güsel. O kadar oyuncu bulamayan takımlarda artık kapatılıp diğer takımlara katılırsa böylece hem daha güçlü ekipler ortaya çıkıcaktır hemde daha güzel bi futbol oynanacağı kanısındayım. Bu arada bu sene istanbul takımlarınıda artık finallerde görmek isteriz efenim :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
fikstür çekildi pro ligi örenebildim üni ligde daha katılıcak takımlar var şu anda fikstür ABCDEFG gibi harlerle belirlenmiş durumda takımların arında yapılcak olan çekilişle tam bi fikstür oluşturulucak. 2 torba olucak 1. Torbada finalistler hacettepe vede gazi 2. torbada yarı finale çıkmış olan takımlar ankara vede çınarspor bu her iki torbadan birer takım 2 gruba düşücek geri takımların sırası ise karışık. kura çekimi ne zamna olucak bi bilgim yok lakin. Son aldığım bilgilere göre liglerde bi çakışma söz konusu değil. Ama aynı anda başlıcaklar 1 hafta prolig maçı olucaksa diğer hafta üni lig maçı olucak böylece durmaksızın maçlar oynanıcak. Böylece üniligde daha fazla çaylak oyuncu şans bulucak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...