Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Korumalı(Amerikan) Futbol Üniversite Ligi bu haftasonu başlıyor

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Bizim(yıldız)antremanlarda koçun tekrar istanbula dönmesiyle tekrar başlıo cumartesi 2.30 da selimiyede hadi bakalım iyi bi yaz dönemi geçirdik gibi gibi hayırlısıyla başlıyak vingthoruda eğittik yolladı XD bende eccük eğitildim bi kaç bişi öğrendim du bakalım rookie sezonumuz nası geçecek
Sosyal ağlarda paylaş

@aras
bırak dancing mancing iste sozun ozu benim cumlede =))

@bonepart
o cumlede cok guzeldir =))

@uluç
rookie sezonu candır kandır eglencelidir..Bir cok seyi macta ogrenirsin falan.. =)) ben mesela false snap die bise olabildigini sizinle yaptıgımız macta ogrenmistim falan =))

Herkese simdiden eglenceli az sakatlıklı(hatta mumkunse hic sakatlık olmadan) guzel bi sezon diliyorum..

Sahada gorusuruz =)
Sosyal ağlarda paylaş

@kenşin: LAN RANİNG BEK burdan sana teşekkürlerimi sunmak istiyorum bu herif ikinci kez beni farklı bir sporla tanıştırdı çünkü. önce boksa gazladı şimdi futbola
ama her seferinde kendisinden başarılı oluyorum çok kıskanıyo sıpa

@screwy: tontişim

@bonepart: tanımıyorum söyleyecek birşeyimde yokta konsepti bozmayayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyonum belli değilde nasıl yer edinicem takımda onu düşünüyorum ben.

en iyi 40yard dash 5.1 benim. hızlı diilim yani
antremanlarda running back drillerinde iyi olduğumu sölemişti koç tim. tackleda başarısızım mesela gerçi yeni yeni alışıyodum takımı bıraktım. receiver drillerindede yüzde 70-80 gibi bir ortalamayla oynuyodum hep. stat tutuyodum bariz (:

egede yer bulabilecek miyim bilmiyorum ama 5 tane rb'leri var
6-7 tane wr var ki oynamak istediğim şeyler bunlar aslında
Sosyal ağlarda paylaş

boy kilo vücut tipleriniz ne peki? hani koçunuz sizi daha iyi değerlendircektir tabiki, ama en başta bunları göz önüne alır diye düşünüyorum. mevki konusunda şöyle bi durum var, inanın bu lanet oyunun neresinde oynarsanız oynayın orgazm olursunuz :)

ama şahsen belirtmeliyim ki bende bi defans oyuncusuydum ve hayatımda en çok zevk aldığım şeydi. genellikle lb oynadım ama arada ss veya cb oynadığım da oldu, antremanlarda line bile oynamıştım :) ama bunun içinde çok çalışmanız gerekicek, hemde çok, bu sadece fiziksel bi emek değil zihinsel bi emekte demek aynı zamanda, maçların olduğu haftalar maçtan başka bişey düşünemezdim, sınavlarım olurdu doğru düzgün çalışmazdım, tek yaptığım şey maçtan önceki güne kadar maçı kafamda oynayıp bitirmekti. tabiki hiç bi zaman kafamdaki olmazdı ama en azından hazırlıklı olurdum. özetle bu oyuna kendinizden ne kadar cok verirseniz o kadar başarılı olursunuz. eğer daha önceden ağırlık çalışmadıysanız mutlaka gidin. çalıştıysanız da gidin, daha fazla güç hiç bi zaman engel değil size. 2,5 sene boyunca hafta içi hergün ağırlık çalıştım üstüne hafta içi idmanlarım olurdu, ardından da haftasonları çifter idman.

ama tabiki bunun takım sporlarının şahı olduğunu da unutmayın. bazen siz ne kadar çabalasanız da olmayabilir. bu yüzden arkadaşlarına öfke duymayın cesaretlendirin hep birbirinizi. son 1 sene boyunca kaptanlıkta yaptım, birine dediğiniz bi motive edici sözün etkilerini görmek çok başka bi durum gerçekten. ben yaptım oldu yok hiç bi zaman, biz yendik, biz yenildik. tabiki birine kızabilirsiniz biri de size kızabilir, hatta gelip saydırabilir size. kızmak ve kızılmak da cok önemli bi motivasyon aracı, takıma karşı bi bağlılığınız olduğunu gösterir.

ama tabi şunuda unutmamak gerek, herşeyden önce amaç futbol oynamak, o yüzden sahaya çıktığınızda eğlenmeye bakın, rahat olun zihinsel olarak. işin en komiği ne biliyomusunuz ben şu kadar sene kendimden bu kadar özveri verdim ve yalnızca ve yalnızca 1 resmi maç kazandığımızı gördüm, o da ilk resmi maçımdı, yalnızca kick takımında oynamıştım. hep çeşitli sebepler vardı kaybetmemizin ardında ama kesinlikle pişman değilim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Boy: 1.75
Kilo: 80-76 arası bişi

@masticore&metakuso : valla bizim ünide takım yok ben şahsen doğuş üniversitesindeyim ama yıldızın takımına girdim yani illa bulunduğunuz üniversitenin takımı olması durumu yok pro lig sonuçta üni ligde sanırım üni o üninin öğrencileri olma durumunda ama pro ligde öyle bi zorunluluk yok

Sosyal ağlarda paylaş

ving ben sana söyleyim sen bu fiziğine hızını kaybetmeden rahat 10 kilo daha alabilirsin, eğer ağırlığa sardırırsan ve düzgün bi biçimde çalışabilirsen, yağ değil kas depolamayı becerebilirsen 90 bile görürsün. omuz yapını, genişliğini göremediğim için tam net konusmak da istemiyorum, ama geniş omuz yapılı insanlar hız kaybetmeden daha cok kilo tasıyabiliyolar gözlemlediğim kadarıyla. benim 176 boyum 93 kiloya kadar çıktım mesela, o koşuşturmanın arasında düzgün beslenmeyi ihmal ettiğim için fazla yağlanınca olmadı tabi biraz kilo verip dengeledim filan ama o 90 kilo zamanında gücüm de fevkalade iyiydi. eğer kendinizi bu işe cidden vermek istiyosanız sağlıklı beslenme gerçekten çok büyük bi rol oynuyor ama en önemlisi yürek 190 a yakın 130 kilo civarında bi adamla kafa kafaya girince ne demek istediğimi anlarsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

önce şeyi söylemek istiyorum hani öyle über sporcu triplerine girmiyorum sadece düşüncelerimi paylaşıyorum hayatının son 3 senesini spora adamış bi insan olarak. kenshin mesela bu resimden gördüğüm kadarıyla kalçan omuzlarından daha geniş ya da çok bol kıyafetler giymişsin, bu senin vücudun üstündeki kontrolünü azaltır. hangi mevki olursa olsun 5 ana özelliğiniz var Speed Power Agility Quickness Reaction (aka Nike SPARQ). bu 5 özellik sizin ne kadar iyi bi oyuncu olduğunuzu belirleyen temel unsurlar. Nike'ın sitesinde kaldırmadılarsa bu SPARQ drilleri var onları uygulamaya çalışın faydasını görürsünüz. hızın fena değil anladığım kadarıyla kemik yapında geniş, yere sağlam basıyo gibisin ama hafif yağlı gördüm. yani ağırlık idmanları ve diyet konusunda ne kadar bilgilisiniz bilmiyorum ama daha önceden ağırlık çalışması deneyiminiz yoksa takımdaki koçunuzla filan bi konusun önce, verimli geçen 4-5 aylık bi bulk döneminden sonra sıkı bi diyetle yağ yakmak senin çok işine yarıcaktır eminim kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

balıkçı... angle tackle'a girdim 1 kere
ömrümden ömür gitti hp azaldı yeminle
sonra o özel olarak beni tackle çalıştırdı
deniz seviyesinin altındayım çimlere gömüldüğümde
ama nasıl bir gazsa insan kalkıyor ayağa yaw

edit: ben 86 kiloydum. kik boksla verdim 12 kilo falan
72'ye düşmüştüm futbol antremanlarına başlamadan. arada 2 kilo aldım yağ oranı aynı. şimdi bu aldığım kilonun kas oluşu falan mı demek yoksa ego mu konuşuyo benim abi 2 kilo kas yaptım flan tribimidir? ((:
Sosyal ağlarda paylaş

@aegan: kıyafet bol doğru dedin yoksa omuzlarım daha geniş ama yağlı olduğum doğru diyet ve salona gitme fikri çok sıkıyor beni hani dışarda yapılan antremanları yaz başından beri hiç kaçırmamış biri olarak salona yazıldığımda (1-2 sene önce) bir ayda 2 kere falan gitmiştim yeme ise maşallah gırtlak sağlamdır yerim yani dikkat etmem gereken konular onlar genede ağırlık kaldırma ve diyet işine girmeliyim kesinlikle eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...