nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 böyle bi federasyon fiilen varmı?varsa milli bi boksörün aylık geliri tahmini nekadardır..külupler bazında boks nasıl işliyo bilgisi olanlar paylaşabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Federasyon tam olarak boks federasyonu (boks federasyonu hakkında bir bilgim yok yazdıklarım sadece tabii olmak üzere olduğum federasyon hakkındaki bilgilerimden yola çıkılarak verilmiş bilgilerdir) olmasa da vardır kesinlikle çünkü milli boksörlerimiz var. Profesyönel bir sporcu eğer sponsorları vs. yoksa ya da devlet memur statüsüne alıp ona maaş vermeye başlamamışsa yalnızca kazandığı turnuvalardan, maçlardan vs. getiri sağlayabilir. Spor federasyonları bildiğim kadarıyla belli bir bütçe ayırıyorlar ve bu bütçe kulüpler bazında dağıtılıyor. Zaten bir kulübe bağlı olacağından belki gelecek para bir gelir kaynağı olabilir ama bunu da müfettişler araştırıyor zaten, bir sporun ne kadar masrafa yol açacağını (yol, konaklama parası, malzeme parası vs.) aşağı yukarı hesaplayıp ona göre bütçe ayrılıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Detaya inilebilecek bir konu. Ne için istediğini belirtirsen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 boks yapmayı düşünüyorum ağır siklet(umarım doğru yazmışımdır) 1.83 boyum 105 kiloyum ayrıca yaklaşık 1 yıl kadar eğitimi alıp eğer gerekliyse kiloda verirsem pro bi sekilde boks yapmak istiyorum ayriyeten başlamak için bi külup önerebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bide en iyi boks külubu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 beşiktaş ucuz ve güzel tavsiye ederim boks federasyonu da var... yaz google'a bütün boks salonları listeleniyor bir sayfada orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu 3 büyüklerin haricinde sadece boks eğitimi veren bi külüp arıyorum aslında google falan bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şehir İstanbul mu? Yaş kaç bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 şehir istanbul yaş:18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar