JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İyi güzelde seviosn bu kızı kötülüğünü istemiosn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Otur ağlamaya başla o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abartmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Peki :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat sonra terkedileceğimi bilsem 1 saat önce ben terkederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kargoyla mı geliyo kız? Neden 2 saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yok dersanede eaheahaeh kargoyla gelmio yani bana konuşmamız lazım ama dersanedeyim eve 8 de gitcem dedi arkına sordum ayrılmak istio sanırsam dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat sonra ayrılcaamı bilsem, son 2 saatimi sevişerek geçirim. napcam başka alla sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sanal sex yaparım diyosun yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 zuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 noldu abi ayrıldınız mı sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ayar laflar hazırla bence. Konuyu gerekli yere çekip ayarları patlat. Sonra arkadaşlarına anlatıcak bişeyin olur acısı pek kalmaz zaten çok üzgün gözükmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 adam şu an kızla konuşuyor zaten msn'de bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nutella yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kendi kendime "lan madem terk edilcem bari cok baba bi laf soyleyim otursun hatuna" derdim ya da maglum terketme konusmasi yapilcak,konusmak istiyorum dedi mi terk edecek kisi "noldu ayriliyomuyuz" falan derdim,lafi agizina tikardim kesin kem kum sey mey ettirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dakika saat gün verilerek ayrılma olmaz. karar varsa,karşı tarafın içinde varsa şuanda ayrılmışsınızdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne konuşmaymış beaa, amma uzun oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat sonra terkedilceğimi öğrendiğim an ben terkederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ama terk edilmeme olasılığı da varmış. öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tuvalete gidecem, haberi kaçırmiyim diye tutuyorum. altıma edecem sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Geldim baya uzun sürdü ha :D ya bilmiorm laf dönüp dolaşıyor bana sonra konuşalım diyo hep ben ona 9 gün sabret diyorum o ne değişcek diyor çıkıyorum ben sonra konuşalım dio.en son işte dayan lütfen bizim için fln dedim bişey demeden çıktı bilemiorm yani belki 9 gün bekler belki beklemez kendi bilir ben genede gidiyimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 9 gün sonra nolcakki ? kız haklı sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ist.a gidip yanında olcam istedii kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ayrılmak isteyen kız neden seni yanında istesin anlamadı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yaw şimdi olay şu ben onun yanında her zaman olamıorm o da doal olarak özlüo acıo canı fln yani hani hep hgidip geliceğimi bunun böyle sürüceğini düşünüo bende ona bi kere şans ver 9 gün bekle yanında oliim sonra kararını ver dedim 5- 10 kere işte emin tavırlarla bitti diip noktayı koyamadı msnden çıktı bende bi msj attım durmadan sana msj atıp seni rahatsız etmiycem ama cpv vermeden çıkmanı evet tamam bekliycem olarak düşünüorm bana inan ve güven 9 gün sonra düzelicek dedim msj atmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar