JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İyi güzelde seviosn bu kızı kötülüğünü istemiosn :D
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat sonra terkedileceğimi bilsem 1 saat önce ben terkederim .
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yok dersanede eaheahaeh kargoyla gelmio yani bana konuşmamız lazım ama dersanedeyim eve 8 de gitcem dedi arkına sordum ayrılmak istio sanırsam dedi
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat sonra ayrılcaamı bilsem, son 2 saatimi sevişerek geçirim. napcam başka alla sen..
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ayar laflar hazırla bence. Konuyu gerekli yere çekip ayarları patlat. Sonra arkadaşlarına anlatıcak bişeyin olur acısı pek kalmaz zaten çok üzgün gözükmüyorsun.
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 adam şu an kızla konuşuyor zaten msn'de bab.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kendi kendime "lan madem terk edilcem bari cok baba bi laf soyleyim otursun hatuna" derdim ya da maglum terketme konusmasi yapilcak,konusmak istiyorum dedi mi terk edecek kisi "noldu ayriliyomuyuz" falan derdim,lafi agizina tikardim kesin kem kum sey mey ettirirdim
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dakika saat gün verilerek ayrılma olmaz. karar varsa,karşı tarafın içinde varsa şuanda ayrılmışsınızdır zaten.
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat sonra terkedilceğimi öğrendiğim an ben terkederdim
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ama terk edilmeme olasılığı da varmış. öyle diyor.
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tuvalete gidecem, haberi kaçırmiyim diye tutuyorum. altıma edecem sdf :D
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Geldim baya uzun sürdü ha :D ya bilmiorm laf dönüp dolaşıyor bana sonra konuşalım diyo hep ben ona 9 gün sabret diyorum o ne değişcek diyor çıkıyorum ben sonra konuşalım dio.en son işte dayan lütfen bizim için fln dedim bişey demeden çıktı bilemiorm yani belki 9 gün bekler belki beklemez kendi bilir ben genede gidiyimde...
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 9 gün sonra nolcakki ? kız haklı sadasd
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ist.a gidip yanında olcam istedii kadar
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ayrılmak isteyen kız neden seni yanında istesin anlamadı ben
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yaw şimdi olay şu ben onun yanında her zaman olamıorm o da doal olarak özlüo acıo canı fln yani hani hep hgidip geliceğimi bunun böyle sürüceğini düşünüo bende ona bi kere şans ver 9 gün bekle yanında oliim sonra kararını ver dedim 5- 10 kere işte emin tavırlarla bitti diip noktayı koyamadı msnden çıktı bende bi msj attım durmadan sana msj atıp seni rahatsız etmiycem ama cpv vermeden çıkmanı evet tamam bekliycem olarak düşünüorm bana inan ve güven 9 gün sonra düzelicek dedim msj atmadı daha
Öne çıkan mesajlar