Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 metal kültürüm arttı valla metal oldum şerefsizim m/ çok eğlendim bi de, yşsn ^^ fstkç şhp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 senko said: dodo hayatın yalan olm :) sabahlama sabahlama diyodun kaçtın gittin direk sinemaya... olum ayıpsın sabahlarız gıttın dıyonda anıl oradan hadi vapur kacıyor vapur kacıyor dıyıp duruyordu ondan kalktık sınemayıda o soktu aklıma ne yapayım:) günah keçisi anıl yani beni yargılama onu yargıla :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 utopia said: nası, oasis olan barış? aahah evet o,o benim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bir neskaave için 9 lira aldı o imbat. öküzmüsün kardeşim ? demezlermi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 şişe bira ne akdardı ben 5 milyon atıp gittim birine kaçtı ise telafi edeyim yavvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 En fazla 5 ytldir yaw. Yalnız çok imba bi yerdi imbat. Balgamlı biraverleri ve söğüşleriyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 imbata oturtanı zaten ayrıca tebrik etmek gerek artık her kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 harbi he benim gibi adamı da imbat'a otutturdunuz ya kesin ütoptan çıkmıştır bu fikir gizli ciks o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 seliiiiiiin kooooooooş seni çağırıolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bayramda geliom, ayarlarız bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 senko teessüf ederim. ciks olsam direk popcorna çekerim, sunsete çekerim. sunset? madcat? delikedi, bana laf atmadan bi daha düşün fadfs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ne be? anlamadım selinüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sunset'in nesi var? gayet güzeldir, sadece ciksler mi gidiyor oraya? kordonda içecem diyorsan zaten sayılı bir kaç yerden biri. bok atacağına insanlardan özür dile selin imbata götürdüğün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi ne sunset ne popcorn en güzel en başından beri çimlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sunset e gidipde atbokukokusu çekilirmi ya kafanızmı geldi :D illa içilecekse göztepe'ye beklerim güzel mekanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oho alsancak dışı varsa gel karşıyakaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 göztepe esas bana uyar ama millet ksk,bornova tarafı ya gıcıklık çıkarıolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Madcat said: göztepe esas bana uyar ama millet ksk,bornova tarafı ya gıcıklık çıkarıolar :P gıcıklıkmı barıs ayıp ya :D ıstedıgınız yerde yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi küçücük mahallede ne yapılırki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Pyro said: sunset'in nesi var? gayet güzeldir, sadece ciksler mi gidiyor oraya? kordonda içecem diyorsan zaten sayılı bir kaç yerden biri. bok atacağına insanlardan özür dile selin imbata götürdüğün için. hadi len, siz oturdunuz imbata. sen değil onlar. sen geç geldin. ama payın vardır. çakaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Redogski said: abi küçücük mahallede ne yapılırki? vayy be kardeşim benim ama burası spor bölümü degil tartısma cıkarma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 anıl dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zaten mevzuda sporla alakalı değil :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 othranx gelicekmiş bayramda bulusma yapalım sımdıden hazırlanalım nası fikir hadi pati göreyim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Madcat said: göztepe esas bana uyar ama millet ksk,bornova tarafı ya gıcıklık çıkarıolar :P bornovaya bekleriz efenim yaa empas yaparız ne güzel işte.. olmadı benim anneleri yollayım sabahçı kahvesine döndürelim evi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar