can-i Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 slayer77 said: yav bu cumartesi için gaza gelmeyin. 21.12.2007 ayındakibuluşmaya göre ayar yapın. Öle bi ay da mı var?::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ayaaaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 22 aralık cumartesi dedim ben zaten, o da 22 aralık'a denk geliyor :p yarın şiddetle dürtülsem de çıkmam evden çokhastayımyorgunumbaşımağrıyokarnımağrıyomidemibozmuşumbaşımdönüyotansiyonumdüştü off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 aaa bugun cuma demi hahaha ben cts olarakdan bi işlem yaptım lol doğru 22 sinde ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 22side bana uymuyor :D. efes maçı var kaçıramam :D bana fark yapmaz ama 1 seferde gelmeyiz nolcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bende gelebilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yalnız 3-4 kişi yorum yaptı sadece tarih üzerine şurda bir hafta bişey kaldı, tam bi belirleyelims. 22'sinde mi 23'ünde mi? oylama filan, ne biliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 cumartesi olursa gelicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 cumartesi gelebilirim bende.. çarşamba izmirdeyim - pazar uçakla geri dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ayın 22simi olucak şimdi uyuyormu herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ei 22si olsun. saat kaç? ben büyük ihtimalle 5 gibi gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 2'de filan buluşulur işte, çoğunluğa uyuyorsa yani, daha önce 2 dendiği için 2 dedim sen de gelebildiğin zaman gelirsin anıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben 22sinde gelemem abi kusura bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aynen ben de gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 gelicek olan varsa söylesin biz kingofloss, marlon filan buluşuyoruz yani kimse gelmicekse bilelim ona göre hareket edelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 king of loss kim yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yavuz sen bi liste yapsana :D. ama 12de buluşalım ya(c.tesi olucaksa) benim 3te fln kskda olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yavuz, cmts kipaya falan gidicekseniz bende biraz gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Gelicek olan gelicem desin, farkında mısınız bilmiyorum ama yarın buluşma. çok mu zor bir geliyorum ya da gelmiyorum demek. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Madcat said: king of loss kim yaw? manda'dan odium Redogski said: yavuz sen bi liste yapsana :D. listelicek insan yok ki ortada Utterable said: yavuz, cmts kipaya falan gidicekseniz bende biraz gelebilirim. ben baydıms şu koşullarda evde oturmak daha çekici, 2 saat yol itici, herkes buluşmak istediğinde buluşuruz artık >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Saeros said: Madcat said: king of loss kim yaw? manda'dan odium o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 o da seni tanımıyodur abi, zorlama istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 aa king of loss kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ya o kim? den kastım hani daha önce geldi mi gördük mü falan manasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ee durum nedir? yalan mı oldu şimdi? hani nerde gelirim diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar