evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yeni nesil Amerikan melodik metalcore unun (öeh uzun oldu sanki adsfasdf) en iyi temsilcilerinden olan Evergreen Terrace bu sene çıkardığı son albümü Wolfbiker ile fena geliyo gibi.. var mı tarzı/grubu seven ve dinleyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 "Melodic Metalcore" tarzlara bak artık sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Çok kurtarmak istiyorsan new wave of american heavy metal (valla ben çıkarmadım, böyle diyorlar sdf) de bari =) Melodik metalcore ne yahu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bana ne çemkiriyonuz arkadaşım Wikipedia da eşşek kadar yazıyo cık cık.. her müzik şeysinde grup farklı kategorize edilince baktım en toplama melodic metalcore çıktı onu yaziim dedim naapalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yaw harbiden nerde o eski muzik gruplamaları rock metal classik blues jazz falandı ne guzel ne bu bole dinlemedim hiç kendilerini youtubede varsa guzel bişeyleri koy da dinlemiş gormus olalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Spoiler video http://www.youtube.com/watch?v=ALlxuzkNj4I aha bi tane videoları, ama video asıl tarzlarından biraz daha soft olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar