Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bunu yapınca noluyor? Silinen ne? Domaini başka yere aktardım. Eski foruma login olamıyorum. Yazıları okumak için login lazım. En azından o ayarı değiştiriyim dedim. Login olmaya çalıştığımda domain'imden login olmaya çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 delete privilege=yetkileri sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o zaman onları silmem loginsiz olarak girdiğimde forumu okumamı sağlamaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 msn adresini falan p.m. atta yardım edivereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yetki dediğin sonuçta o mysql user'ının okuma, yazma, gibi yetkileri, okuyamazsa databaseden gösteremez de. Durumu yanlış anlamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 halletim arkadaşlar sağolun.. phpbb'yle ilgili yardım için freenode'a takılabilirsiniz. ilgili kanal dolu oluyor.. söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar