Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikon 8800 sonrası SLR tavsiyesi lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kısa süre önce aldığım ve çok az kullandığım Nikonumu satıp onun yerine uygun fiyatlı becerikli bir SLR makine almayı düşünüyorum. Nikonun üzerine 200-300$ max verebilirim.
Tavsiye edebileceğiniz makineler neler?
Mesaj tarihi:
İyi lensle adam oluyor ondan. Ben Pentax k100d Super aldım, henüz pek test edemedim ama lense para kalmadı 18-55 ile yetineceğim o yüzden fazla ümidim yok eheh.
Mesaj tarihi:
Kısacası lazım olan şey 8800ı satınca üzerine az bişi ekleyerek alınabilecek uzun vadede beni kesecek, servis, yedek parça sorunu olmayan bişi arıyorum. Pentaxı pek bilmiyorum Canon veya Nikona veya Olympusa göre nasıldır?
Mesaj tarihi:
tek lens aliyim disarida tak cikar ugrasmiyim diyorsaniz sigma 18-200mm dc tavsiye ederim gunluk hayatta gayet kullanisli bi lens
ben isimi goruyor en azindan
yoksa slr almak kolay lens e yatirim yapmak gerekiyor o da butce gerektiriyor
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Nikon D40x ~900YTL
Canon Eos 400d ~1000YTL
Nikon D80 ~1100YTL
Fiyat olarak büyükten küçüğe yazdım yaklaşık.
Benim makinede yaklaşık 850-950 arası bişi ediyor. Kısacası bu 3ünden birinde karar kılıcam. Pentaxı servis yüzünden riskli olabilir ankara diye son sıraya almak zorunda kaldım.

Buyrun efendim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve tabi bunların ayarında bunların kalitesinde başka tavsiyelerinize de açığım.
Mesaj tarihi:
valla fiyat, performans ve boyut bakımından
d40x' i tavsiye ederim ama Dx modeli olmayan lenslerde auto focus özelliği çalışmıyor sanırım. en azından denediğim iki tele lensle de çalışmadı.
(70-300mm F4-5.6 APO DG MACRO)
(Nikon 80-200mm f/2.8 D)
Mesaj tarihi:
Abso o 400d ve d80 fiyatları bana gerçek olamayacak kadar iyi geldi açıkçası. Garantisiz falan mı? Benim bir arkadaş öyle birşey yaptı, garantisiz kaçak aldı 400d'yi 1250'ye bıraktılar, 6 ay da dükkan garantisi falan dedi de güvenilmez tabii ki.
  • Yeni Oluştur...