Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Wendigo, 14 January 2004 02:40 tarihinde demiş ki: Ra_d : muy agradable :) quede usted fijar nuestro golpecito? amaan sittir edin. chat'e devam edelim biz. d'abord, l'ingénieur n'est pas un réparateur en second lieu, je suis ingénieur d'ordinateur.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 o zaman ben de jüri olurum her hafta armağanın tam tersi bir tip olurum adamı döverim bir yandan da "bu kız nasıl yenir armaan biliyormusun uff öyle böyle değil... yılana gel yılannnn gibi kıvrılıyor ortama.. aha işte tam bir anten tam bir mantar ötesi yok" gibi yorumlarda bulunurum *!deri ceketini giyer, beyaz atkısını alır, tespihimi sallar, sakallarına bakar daha delikanlı uzunluğa gelmemiştir* ehh bonepart evleniyor olsada jüri olsak[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ra_d senin yazdıklarını çevirmio bu makina nece yazıon bea beri çevrilmişini altına yazda bizde katılalım :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zgrw, 14 January 2004 02:52 tarihinde demiş ki: tamamdir ben hemen arıomö armağan çağlayanı :) her hafta bunları aşlıyacan bizde sana para verces diom ehuehuehu :D para vermeye gerek yok adam öyle tatmin oluyo ;) harbiden onu o eve salmak lazım bi.. abi aman eve kendini kaybetmiş gazeteci fln almayın kızlara sarkıyo soora[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ahanda 2. kurimizde hazır 3 tane daha buldukmu tamamdır[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: fizban, 14 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: rad a da bi çift lafım var, je'ne taime plus. bi de je'taime ille de je'taime. eheheehae. :lol: bende seni.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya ben bu Ra_d ile fizbanın dediklerini anlamıyorum alet çevirmio . acaba hem şifreli hem ispanyolca hem ingilizce hemde çincemi konuşuolar :-p[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 eheuhe:lol: fizbanın dediklerini çevirmeyemi çalıştın. "je tem illede je tem" diye bi şarkı var bilmiyomusun.serdar ortaç zibidisi sölüyo sanırım[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 fransızca. ben şimdi denedim çeviriyo walla[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 jötem falan diolar kötü bişey olmasın sakın?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Ra_d, 14 January 2004 02:59 tarihinde demiş ki: eheuhe:lol: fizbanın dediklerini çevirmeyemi çalıştın. "je tem illede je tem" diye bi şarkı var bilmiyomusun.serdar ortaç zibidisi sölüyo sanırım ehuehueh dumur oldum yeni çaktım :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 *!okulda 3 sene fransızca okumuştur, r leri söyleyemiyordur* La vie est brève Un peu de reve un peu d'amour Et pus bonjour La vie est vaine Un peu de peine Un peu d'espoir Et puis bonsoir *!yazarken bile içi gitmiştir bir hüzün kaplar bedenini*[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 14 January 2004 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ahanda bunun ne yazdığını naldım :) çevirdi alet heuheuhe The life is a short Little reve a little love And pus hello The life is a vain Little sorrow a Little hope And then good evening ama böle çevirdi satırların yerini bilemiom[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sen katlarımı temizleyecen büyücü mü eğitecen ona karar ver önce ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 [Bu mesaj BonePART tarafından 14 January 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Wendigo, 14 January 2004 03:06 tarihinde demiş ki: sen katlarımı temizleyecen büyücü mü eğitecen ona karar ver önce ;) ikisini bir arada yaparıs :) Grandmaster yazmıştım çevirmedi bende master yaptım :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 [Bu mesaj BonePART tarafından 14 January 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 edith piaf[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hayır ben yazsam altına imzamı atarım... çok ciddiyim bilen birine istediği şarkıcının istediği albümü alacam... (tek cd lik bir albüm olsun)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 patricia kaas ?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yrn akşama kadar müddetiniz var bulun bir şekilde yazın walla ilk "ahanda buldum _____ yazmış bu şiiri" diye post atana helalinden istediği bir sanatçının cd olarak albümü...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 waay bone kimin hanghi albümü söle şimdi :) peki şiiri adına yazdığı kim? yaa yaa bunu bilemezsiniz :) amaaa Fikret Kızılok çular biliiiir[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hem o sitede yanlış var nasıl ayrılırken yaza bilirki? zaten kilometlerelrce öteden birbirlerine mektup yazarken son mektubunda yazıyor bu şiiri...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl Bloodmoss Mandrekeroot (tam recall luk :D) Eheheh. Aman fizzleme :)[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hepsini okumadımda çoğu msjda kızlar var. Peki siz bütün gün bu kızlarla tavla oynuyacaksınız galiba. Bi aydın bir gençte çıkıp prezervatif yazmamış. Adayı ülke yapıcaksınız galiba? Zaten diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum hakaret olabilir :) Sadece Büyük bir gemi istiyorum. Zaten herşeyi içine atarım onun.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar