Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir adada yaşasaydınız hangi 3 şeyi isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müstakbel eşim
ihtiyaç duyduğu tüm parçalarla beraber lutye feridun
mesa boogie kabine bartolini preamp roland synth&processor setup.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
Valla dorduncu bir sey isteme hakkimiz olsa cimbiz diycektim...
O zaman dorduncu olarak cimbizimi deil seni gotureyim...:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
acıkınca yiyceğim şeyler orda yoksa zaten gerisi yalan...
kaat kalem yerine de artık duvar resimlerine dönüş yaparız. primitive art :-p[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
bence töpülü tırnak makaslarından alın.
hem tırnak makasının bi tarafını taşla falan köreltip cımbız olarak kullanırsın.tırnağın falan kırıklırsada törpün olur.

nası fikir?
ee müendiziz[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Mesaj tarihi:
şimdi ben yanıma bir adam ve yiyecek ve kağıtlar isterdim . aldığım adam da bir adam kalemler ve içecek istesin . onun aldığı adamda mobilyalar , bira adam ve kitaplar istesin onun aldığı adamda .............. böylece şehir kurarız :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aslinda ben sey dusunmustum su isvec mali cakilar varya acinca icinden bir dolu gerekli gereksiz parca firliyor...
Onlardan bir tane gotursek yeter zaten bicak,makas,cimbizvsvs zaten bir dolu parcasi vardir...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 14 January 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
adada parayı ne yapacaksın :D

koordinatlarımı vereceğim bir gemi beni alır, paranın kalanı da kısa günün karı olur..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
said:
PiNk, 14 January 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
No comment desem...

piki ;)

bu arada bonepart, resmine baktım da hiç "ben evleniyorum" evini seyrettin mi? aynı sana benziyo ordaki tiplerden biri. allah talihini benzetmesin ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
Mesaj tarihi:
bide bonepartın kayıp ikizi falanmış :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 14 January 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heuehu Ra_d sağol sayende ne dekilerini anladım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
bende baktım :) who is a beatiful woman dio[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
cok merak edilcek birsey sormamisti aslinda?:lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Benim alttaki yazi'nin anlamini sormus...

[Bu mesaj PiNk tarafından 14 January 2004 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heuu ispanyolca bilmeyince böle oluyor :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
  • Yeni Oluştur...