Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Türkiyeyi bu hale getirenler her düşündüğünü yapmaya çalışanlar aha sana ironi! Olmadı çaktırma :P[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben şimdide şunları almaya karar verdim; Bir adet sihirli lamba Bir adet cin Bir adet uçan halı :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zgrw, 13 January 2004 22:05 tarihinde demiş ki: ben şimdide şunları almaya karar verdim; Bir adet sihirli lamba Bir adet cin Bir adet uçan halı :D Euahaha birde şöyle düşün. Cin istiyorsun. Cin sana 3 hakkın olduğunu söylüyor. O 3 hakkını da başka bir cin isteyek harcıyorsun. O cinlerden de başka cinler. Euahah 991293912391992381239 adet dileğin olmuş oluyor... :D[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 1-sinem kobal(mutlaka :)) 2-ömrümün sonuna kadar yetecek kola 3-TAMA Rockstar'ım[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sinem kobal ı napıcaksın ya konusamıyor bıle (korkuyoruoom) Melisa Sözel tek gecer sufer kız allahım gene medıtasyon yapmaya gıtmelıyım edebı huzurr...[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: OwnerRavenLoft, 13 January 2004 22:16 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 13 January 2004 22:05 tarihinde demiş ki: ben şimdide şunları almaya karar verdim; Bir adet sihirli lamba Bir adet cin Bir adet uçan halı :D Euahaha birde şöyle düşün. Cin istiyorsun. Cin sana 3 hakkın olduğunu söylüyor. O 3 hakkını da başka bir cin isteyek harcıyorsun. O cinlerden de başka cinler. Euahah 991293912391992381239 adet dileğin olmuş oluyor... :D başka cin istemek hiç aklıma gelmemişti ben hep başka haklar istemeyi düşünmüştüm :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: BonePART, 13 January 2004 21:32 tarihinde demiş ki: adadan istanbulada kadar bi kopru 50 kmde bir benzinci bi chevrolet stigray ehue abi adanın adalığı kalmadı? Uçak-Hava alanı-Birde Pilot daha kolay aslında =p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Kylie naomi jenifer bana yeter.Siz ne istiyosanız alın.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yaw siz ne mantıksız şeyler yazmışınız işte benim mantıklı isteklerim: * gsm 900/1800/1900 yani dünya çaplı iletişim için kullanılan telefon, * 4m. lik uydu anten, * güneş pilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ama öteki yandan bakarsak olaya: *Daniella Rush, *Demi Moore, *Nina Persson, bu üçü en seksidir güvenin bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 cık cık ne kadar bilgisizsiniz En seksisi Benim platonik aşkım Ama vermem kimseye Aauhaua yardım edin yaa napıorm ben :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 isviçre ordu çakısı büyüteç dürbün[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kaptan spak ışınlama cihazı ve atılgan. yok yok vazcaydım -sevgilim -para -uşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben de vaz caydım ne kadar kötü bir seçim yapmışım! tabii ki de Mazhar Fuat Özkan[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 50 milyar dolar para. bi transatlantik. bide transaatlantik kullanma kılavuzu.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Aşık olduğum kızı Aşık olduğum kızı Aşık olduğum kızı[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Ra_d, 14 January 2004 01:00 tarihinde demiş ki: 50 milyar dolar para. bi transatlantik. bide transaatlantik kullanma kılavuzu. bende 100 milyardolar 1 tarnsatlantik 1 transatlantik mürettabatı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 en yeni ve pahalı parçalardan oluşmuş t1 bağlantılı bir kompüter gprs sistemi içinde 1 milyon $ olan bir bond çanta[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. [Bu mesaj Sam tarafından 14 January 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 adada parayı ne yapacaksın :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zgrw, 14 January 2004 01:05 tarihinde demiş ki: bende 100 milyardolar 1 tarnsatlantik 1 transatlantik mürettabatı transatlantik mürettabatı çokluk.birsürü olur.ha ama bi kaptan isteyebilirsin. ayrıca 50 milyar herkese yeter.naapcan 100 milyar'ı.gözün doysun! işte türkiye senin gibiler yüzünden batıyo.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -istediğim herşeyi gerçekleştirebilecek bi "şey" -jimi hendrix -aria giovanni :P[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kendimin 1 kopyasını kendimin 1 kopyasını daha ve sınırsız yiyecek[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 lan ne megaloman adamsın. işte türkiye senin gibiler yüzünden batıyo.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ayna** Kopegim** Cikolata** [Bu mesaj PiNk tarafından 14 January 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Ra_d, 14 January 2004 01:39 tarihinde demiş ki: lan ne megaloman adamsın. işte türkiye senin gibiler yüzünden batıyo. ehueueh ulan ikidefadır ilkeyi batırıyom :D . aynı lafı ikinci duyuşum bu topicte .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar