ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ''BENİ NEDEN ARAMADIN?'' ben aranmayı bekleyen değil istediğimde arayan taraf olmak istiyorum zaten çok fazla aramayı da sevmiyorum ne gerek var sık sık telfonla konuşmaya?
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ahahahaa, benim de korkulu rüyamdır o, bir de öyle diyince götürürsün bi yere sonra da götürdüğün yeri beğenmezleri, yemeği sevmezler vs. kabus!
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çaldırma ne ya? çaldıranlar mı kaldı? ödemeli arama olayı da çok kötü ahuahuah o ne ya seni düşünüyorum diye çaldırma yapmayın lütfen
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi surekli cagrilasan tipler var, kiz cagri birakiyo cocuk birakmayinca olay cikiyo. aklinda olsam cagri birakirdin hrgrsdfs!11!
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ''HESAP ÖDEME MEVZUSU'' kızlar hesap ödesin! özgürce hesap ödemek istiyorum!
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ödesin abi, batmıyor ki param bana =)
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya ama ben de seviyorum erkek arkadaşımın hesabını ödemeyi ortak ödeşelim
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yok valla çok yardımcı oldu şu konuşma tamamdır ben yazmaya başlıyorum siz bi süre sonra bakın ben yazıyım bu arada
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 füze sedat ın analizini merak ediyorum :)
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Benim nickimi ele alın plx, neden bu nicki aldım bilmiyorum bile (sadece 12 yaşındaydım 9 sene oldu hala kullanıyorum şuursuzca)
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi başın nası yandı aklıma fena fena şeyler geliyo dfklvmdfb
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 şuanki erkek arkadaşım değil ama sürekli kendini üstün göstermeye çalışan erkekler tanıyorum yani herşeyi en iyi kendi bilir havalarında olan bunlardan rahatsız oluyoruz aşırı rahat olmanızdan rahatsız oluyoruz yani 'aman yaaa hallederiz' olayı acayip strese sokuyor olayları kendi aranızda abartmanızdan rahatsız oluyoruz 'off abi o kızla acayip şeyler yaptım' inanmıyoruz size de gülüyoruz kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeye çalıştığınız için cidden şimdi düşündüm de sizin trip yok pek
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 izmir, kordonda emolar/gothicler çimlerde sevişiyor abi. =
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ivy said: şuanki erkek arkadaşım değil ama sürekli kendini üstün göstermeye çalışan erkekler tanıyorum yani herşeyi en iyi kendi bilir havalarında olan bunlardan rahatsız oluyoruz aşırı rahat olmanızdan rahatsız oluyoruz yani 'aman yaaa hallederiz' olayı acayip strese sokuyor olayları kendi aranızda abartmanızdan rahatsız oluyoruz 'off abi o kızla acayip şeyler yaptım' inanmıyoruz size de gülüyoruz kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeye çalıştığınız için cidden şimdi düşündüm de sizin trip yok pek ama bu erkeklere özel bi durum diil ki. kızlı erkekli var öle insanlar..
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi konspiratör kötü olduğu için kısalttım. maksat anlamı olan bişey olmasın.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ama trip değil hiçbiri bunların, huy bunlar hep.
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ayrıca çoğu konuda kız genellemeri yapan erkeklerden de rahatsız oluyoruz mesela kızlar arabaya verir paran yoksa bakmaz bütün kızlar böyle değil biz sizi genelliyor muyuz dicem ama evet genelliyoruz galiba
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 elde edemediğiniz kızları da karalamayın ''ya bırak zaten benim amacım sevişmekti o kızın ne olduğunu biliyoruz'' yalan deli gibi peşinden koştun ama dönüp sana bakmadı karalama ahh bu konudan bahsettiniz sanırım
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 orç var bide org var kınayt online orcu
Öne çıkan mesajlar