Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben gireyim bari,gündüz sıkıntıdan canlı mix yaparım diye playlist yapmıştım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 selinim çok güzel yayındı=) edit: 1980 çalarsan kombo olacak bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ezginin gunlugu guzelmis. neden sans vermemisim ki ben bunlara zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 güzeldir tabi ki wissy, bir gün daha ayrıntılı çalayım onları ben, daa güzellerini dinleteyim ezginni günlüğü 101 şeklinde d: mara-son, son şarkımız adı itibariyle, yayını koraxa devrederkene, kendime mis gibi uykular, size iyi dinlemeler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ehu dağıttık biraz girişlerde programa alışma deyin artık :) bide buraya çok bakamıyorum,daha tam alışamadım program parça bpm falan zor oluyo :) unutmadan ekleyim,ne öğrendiysem DJ Ercik'ten öğrendim.Hakkını ödeyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 iyiymiş korax dinleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Teşekkür ederim :) çıktım canlı mix'ten yalnız.Playlist'e geçtim,bakalım birazda böyle gidelim :) Ekleyim buarada,incognito jamiroquai falan olursa istek çalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 jamirden bi şarkı çalarsan iyi olur korax :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 forumda geziniyodum öyle,geç olcakta geliyo şimdi ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 wj listesinde olmayanların yayına girmesi yasaktır arkadaşlar. yedeklerde iseniz asil listeye gecince calabilirsiniz. onun dısında eski wj listesinden calmak isteyen olur ise basvuru yapıp programda yer alabilirler lakin bu basvurular program saatlerin dolulugu ile sınırlıdır. yayın sifresini baskası ile paylasıp da kacak sekilde yayına girmelerini saglayanlar ile listede adı olmadan yayın yapanlar cezalandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sabah şekeri.. ahmet kaya/kum gibi.. iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yayin efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Taklitçi olmayınız kendiniz olunuz B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ohş,kalsamda dinlesem keşke,süper valla negüzelmiş pat martino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 demin sanki biraz fazla buff yapıyordu gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kaliteyi biraz düsürdüm. Gelir kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 süper oldu bu muzik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 güzelmiş buda bak,hakan türközü trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kennedy gördum radyoda actım hemen.. ohh missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Arka arkaya morphine (tu) +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 o zaman size biraz morfin verelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 disco tadında funk sarkılarla burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çokzel parçalar thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar