JsH Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Arkadaşlar bana çok acil excelde 3 değişkenli grafik nasıl çizdirebilirim onun bilgisi lazım, biri bana yardımcı olursa çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 3 değişkenli dediğin? mesela hız zaman ve yol un birarada grafiği mi? 3 boyutlu olarak... zor gibi geldi bana :/ hatta imkansız.. excell de öyle bi seçenek göremedim. 2. boyutlu grafik çiziyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam, 3 boyutlu çizmen mümkün fakat bu çok basit bir çizim olacaktır. Grafik menüsünde yer alan 'Yüzey' seçeneği az da olsa ihtiyacına cevap verecektir sanırım. Eğer fonksiyon çizimi istiyorsan internette bir çok site mevcut: http://www.3dpictor.com/3dgraph_index.php Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 excell'de bildiğim kadarıyla x'in y'ye göre değişimini çizebiliyosun. x'in y ve z'ye göre grafiğini çizmekten bahsediyo sanırım arkadaş, o da excell'de yok, en azından ben aradım göremedim. başka programlar çizebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yüzey var işte dedikleri gibi. y=f(x) değil z=f(x,y) tarzı şeyleri çiziyor. 3b yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o 3b mi? bana 2b gibi geldi yav. 3b ise tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam, Çok kötü bir 3D ama malesef. Ayrıca z=f(x,y) tarzı çizebildiğini sanmıyorum. Değer tablosuyla çiziyor ancak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Excel'de bildiğim kadarıyla 3 boyutlu sadece "surface chart"lar var. İşini görüyor mu bilmiyorum. Şuradan göz atabilirsin: http://pubs.logicalexpressions.com/pub0009/LPMArticle.asp?ID=447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar