blueX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 arkadaşlar vortigerndeyim kaya da acc alıcam tam oalrak maddi hesabı yapan varsa ve server hakkında bilgi verebilecek varmı? bu arada kaç kişi oıynuyo kayda tam olarka ex mi alayım kay mı?acil[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 excalibur da her realmda türk var kayda sadece albionda türkler var seçim senin[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Valla hepsi birbirinin aynıdır bir fark yok işin aslı. Eğer EU ve US arasında bir tercih yapma gereği duyuyorsan o zaman kesinklikle oynamak istediğin saatlere göre bir tercih yapmalısın. Eğer aksamları oynarım dersen EU Eger ben geceleri saat 02,00 den sonra oynarım dersen US tercih etmelisin derim. Ben sahsen geceleri saat 24,00 den sonra bilgisayarın başına oturdugumdan US tercih ettim. Secim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vortigern de güzel ama jandarma asayis ler var baska kisme yok turk onlarda 50 60 kisi var gecen bir turk grubu yaptik 3 grup full cikti daha zaten df ye giremiyom 1 haftadir power lazim vortigernde off Kimsenin chari yok mu! buaarda vortigernde oynamak isteyen varsa icq 120327628[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar