deviL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 arkadaslar hani soyle her yeni cikan clienti `lazim olur` diyip arsivleyen, yardimsever biri varsa aramizda 4.0.1a clientini bana yollayabilir mi bi zaamet yollayana (atlanticte) huzuruma cikip elimi opme sansini verecegim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 http://www.midgard.sm/files.php aha surada var ama ben atlanticte oyanmadığım için elini öpemeyecem bu şerefe nail olamadığım için cok özür dilerim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 halletmistim yine de tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar