Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR yoklaması

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

Sonuçta Mythic ekibi profesyonel bir takıman oluşuyor iki opsiyonlu sunucu seçimide yapabilirler, çünkü alman ve ingiliz oyuncuların çoğunluğu hiçde küçümsenecek kadar değil hatta fransız oyuncular onların yanında ufak topluluk gibi gözüküyor diyebilirim, bu nedenle ve WAR Team oyuncuların isteklerini ellerinden geldiğince gerçekleştirdiklerinden dolayı bence Almanya üzerinde de en az bir sunucu açacaklardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Zegna said:

hepsi sarhos ruslar

Erkekler ama onun farkındasın dimi olm . Yani bizim gibi kaliteli bir kitleyi sattığına değmez . Bari bayan olsaydı da aklımız kalmasaydı .

bahsettigim kadro ve guild.

daoc zamani guild europe 2. siydi totap realm pointte.

ilk 10 oyuncular arasinda 4 kisi vardi .)

onlarla baslamazsam ayip olur yani, turk guildi filşan olursa kesin kavga cikar bide paso, ugrasilmaz :p
Sosyal ağlarda paylaş

europe da oynamak isterim ama büyük ihtimalle aralık sonundan itibaren 2-3 sene amerikadayım, timingi ayarlarsam gene de europe da oynarım ama olmadı us oynıycam bi de ordan europe box bulma durumu nasıl olur bilemiyorum... karakter olarak da blademaster düşünüyorum ama daha tam olarak bakamadım diğer karakterlere... bu durumda da order oluyoruz sanırım high elflerde blademaster
Sosyal ağlarda paylaş

Wow'dan bir çok türk guildi guildçe bu oyuna geçicek diye biliyorum ben.. sırf türk guildlerini çok göreceğiz... olmayacak diye bir şey yok muhakak ki olacak zaten wow ile türkiyede online oyun tecrübesi oldukça arttı türklerde warhammer'da çok iyi guildler ve çok iyi işler yapacağına inanıyorum ve büyük ihtimallede bir çok kişi eu'da başlıcak ki bizde öyle eu'da başlıcaz kısmetse Desc. forever =)

aynı zamanda bir çok oyundan çok ciddi projelerle bir kaç büyük türk guildinin oluşumunu biliyorum warhammer için şuanda kendi sağlam ekiplerini ellerinde tutarak warhammer'da çok sağlam bir kadroyla ciddi işler planlayan guildler mevcut ( türk olarak )
Sosyal ağlarda paylaş

The High Elf Shadow Warrior

When Nagarythe was riven by civil war, most of the Elves there sided with the Witch King, becoming Dark Elves. Those faithful to the Phoenix King swore to fight Malekith and his treacherous forces. These ill-fated Elves became the Shadow Warriors – the darkest, most sinister and brutal of all the High Elves.

Many High Elves have observed the brutal behavior of their kin from Nagarythe and recoiled in horror. Unsurprisingly, there are High Elves that whisper that the shadow war has left the vicious warriors of Nargarythe more like their Druchii enemies than they would dare admit.

- Warhammer Armies: High Elves

newslettera düşmüş yeni careeri high elflerin
Sosyal ağlarda paylaş

Kucuk ezik amerikalilarla oynamaktansa EUda ispanyollari anlamadan, hollandalilarin cirkefligiyle oynamayi yeglerim..

Bide bi sorum var? Daoc EU serverlarinda 5 senedir (TTneT in kablolarina balina dayamadigi surece) bi lag sorunu yasamadim? ve WOW cikmadan once Daoc serverlari max population a ulasiyordu, ki WAR da bole olucak.
bu iki detay disinda bilmedigim bi olay mi varda US secilmeli ?

Ayrica deneyimlerimden biliyorum ki EU da MMO oynayan bayan sayisi gercekten fazla.

Onun disinda Turk guildi guzel fikir de cok fazla anlasmazlik cikabiliyor.Kim GM.. peki NIYE ? Herkez esitse kimin dedigi olucak? Herkezin dediginin olmadigini biliyoruz. Yada eglencesine mi oynancak yoksa hirs mi yapilcak ? Ben mesela hirs yaparken eglenebiliyorum, adamin teki gelicek "nolcak ya eglenioruz alti ustu oyun" dicek.. kafayi yicem :)

neyse.. dort gozle bekliyoruz.

bu arada dier konudada soyledigim gibi bana Turkiyede oldugum icin betaya kabul edilmedigimi soyleyen bi mail geldi.. betada olanlar yurtdisindalar mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben 1-2 ingame video izledimde..

Yani bu oyunu bekliyoruz kesin oynicaz diyorsanız benim izlediğim ingame video değildir oyunun gerçek hali..

Benim izlediğiö 89 model arcade oyunlarına benzeyen korkunc ses efektleri korkunc animasyonlar korkunc efektlerden oluşan korkunc bir oyundu birisi bana düzgün ve garantili bir in-game video url si yollayabilirmi..

Yani benim gözlemlediğim kadarıyla warhammer online age of conanın değil rakibi olmak yanına bile yaklasamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...