ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tankların kilometrelerce menzili olabilmesine rağmen, bu rakamda saçmadır çünkü tank gördüğü hedefi vurmak üzere diazyn edilmiştir. uzun mesafeleri bombalamak amacıyla tasarlanmış tanka benzeyen aletlere Kundağı Motorlu Obüs (KMO) veya Self Propelled Howitzer denir. http://www.army-technology.com/projects/as90/ http://tr.wikipedia.org/wiki/F%C4%B1rt%C4%B1na_%28%C3%A7ekili_ob%C3%BCs%29 linktede gördüğünüz üzere onlarında menzili 20-40km civarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bütün olay dış yüzeyinin arkayı gösteren ekran olmasımış görünmez madde falan durumu yok yani (edit: ben bunu bi mesaja cevap gibi yazmıştım aslında ama nasıl olduysa şimdi bulamıyorum sdfgdshf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 prospect said: ona bakarsan national gepographic dergisinin 2002 sayılı bi dergisi var bizde başlıkta "Future Warrior" yazıor amerikan askerleri o zamanlar görünmez kumaş ürettikleri yazıyordu ama onlar nerde şimdi bilmiyoruz o ayrı konu:) göremediğimiz için bilemiyoruzdur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Tankların topları doğrudan atış yapan silahlardır, havan veya kundaklı top gibi aşırtma atışı yapmazlar. Birde yanlış bilmiyorsam en uzun menzilli topbu biz üretmiş bulunmaktayız. MKEK yapımı olan T-155 Panter'in menzili de 40 km öyle yüzlerce km filan değil. Yüzlerce kilometre menzili olan ve dokunduğu yerde patlayan nesnelere biz genelde füze diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Cons said: tankın son resimleri bu ben ilk sayfada yapacaktım sonra unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu feyk haberin daha nesini tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok seviyorum insları yav.adamlar trilyonlarca lira harcamıs;bir seyler yapmıs amerika sırf bu tarz buluslara savunma bakanlıgı altında trilyonlarca lira kalem ayırmıs,japonlar deli gibi calısıyo zaten,iki dakkada sildik olmaz bu abi ısıyı nası kamufle eder;goruntu fake;toz kacar.bizim askere uymaz zaten. bu arada mujde yarın istanbulun bazı ilcelerinde su kesintisi varmıs(ne zaman suyumuz vardı ki demeyin)ole iste anladınız derdimi. bu arada goruntu sahiden fake be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 JD said: Phyx said: Olivies said: Cons said: tankın son resimleri orçun. AHAHAHAHASHAHS AEhahaehae hiç gülceeem yoktu ama böyle bişi bekliodm :D:D ahahhahahahh bi an tankı gözümle aramadı diilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yok be olurmu öle şey olsa da niye sölesinlerki saklarlar bience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar