CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olmasın o zaman:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ama Var Be Efocum...Neyse Ben Konuyu Dağıtmayayım...Siz Buluşun Eğlenin.. *Sulu Gözlerle Arkasına Bakarak Uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ama ama ... QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ben öyle akşama falan kalmam, ertesi gün sabahın köründe dersim var anacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi tam bir program yapsanız artık saatine göre. en azından şu saatte şurda deyip sonrasında gidilicek yerleri sırayla yazsanız ? pazar günü geç saate kalınmaz hakkatten. ertesi gün milletin ya işi olur ya da okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 . haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hmm evet benim yok gerci ama raidim var:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Zopik said: abi tam bir program yapsanız artık saatine göre. en azından şu saatte şurda deyip sonrasında gidilicek yerleri sırayla yazsanız ? pazar günü geç saate kalınmaz hakkatten. ertesi gün milletin ya işi olur ya da okulu. 14 de taksim burgerin orda ol arkası gelir :D pizzahut ta dusunuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 herkeşler toplanıo ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Tellos'ta geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Abi şimdi buluşma için şu kadar saat şurda durcaz demek biraz saçma olur bence. Yani ne bilim. Nargileye gidilecek mesela. 2 saat nargile dedik diyelim. 2 saat oturduktan sora burası da bitti diyip kalkıcazmı yani? Saat 14:00da Burger King önünde olunsun, geç kalanlar max 10 dakika beklensin. Daha da geç kalacak olanlar telefon yoluyla ulaşır. Ya zaten olaylar birden gelişçek. Pizza Hut'a gidicez, sora bi bakmışız kodesteyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 chemical sende gell rapido silgi alcam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yeni liste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 onur konusma lan vıdı vıdı kafa sisirdin be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bi derdin varsa yarın a sınıfına gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 KIMSIN OLM SEN?!?!?! TERASA GEL LAN TENEFFUSTE BEKLIYECEM SENI ORDA !!!! sfsdfsdfsdfsdfsdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Abicim şeref geliyor, nargileden sonra kalkarsak günah olur, bildiğin günah, hem de şeref varken. Direk 20 kişi akdeniz'e ya da eloy'a rush yapalım. Ya da neresi varsa artık o kadar kişiyi alabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Penthesilea said: Ben adamlarimla gelebilirim duruma gore. Adamlarim: Xaenin, Elaidi, Dela vs. ben pompacilik gorevimden ayrilali cok oldu ilke -1 yaz oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 midterm var ama seçenek olarak degerlendiriceğim.ilke yanıma -+ yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yalnız bu arada benim gelebilitem de belli değil, 2 senedir hastalık yüzü görmedim, 3 gündür şiddetli grip geçiriyorum, öksürürken kan kusuyorum adeta, bile falan fışkırıyor heryerimden abomination gibiyim. O yüzden kesin gelebilirmiyim bilmiyorum, iyileşirsem, ki büyük ihtimalle iyileşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 CusTodeM said: KIMSIN OLM SEN?!?!?! TERASA GEL LAN TENEFFUSTE BEKLIYECEM SENI ORDA !!!! sfsdfsdfsdfsdfsdfsfsd geldim yoktun göremedim ozaman yarın hesaplasalım tammaı terasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 not:ustteki guncelle diye alıntıya basmısım bunuda yazamadım kac sefer allah cızırtımı vermesin :d /duel custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 heeyy bende gelicem bana da yer açın arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Çok yer var daha gel gel :D O değil de bu kadar kişiyiz, Pizza Huttan içeri alcaklar mı acaba bizi. Bir de demorah hanımefendinin benden çok yeme iddiası var. Avcunu yalar diyorum buradan kendilerine :D Şişmanlar masası kurcaz biz zaten dimi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar