Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hani su playstationlara bir aparat varmis. bu atari salonlarindaki gibi 6 dugmeli joystik olayi oluyormus. bunun pc icin olani varmidir? mamede SF oynarken mesela kullanabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 vardır olmaz mı? kontorland markalı var. bazı oyunlar sadece kalvye destekliyorlar bildiğin gibi. onun için de joytokey diye bir program kurup hangi joypad tuşu hangi klavye tuşuna karşılık gelicek bunları giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 fiyatları nedir ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 çok önce hediye geldi.. hiç bilmiyorum ama max 30-35tir sanırım. yazıoğlundan bulabilirsiniz.. ben orada görmüşüm diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kontorland ve benzeri çakmalar 15-20 gibi bişe hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kontorland çakma ama en sağlam çakma bence taş gibi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hmm bende istiyorum ondan, gamepad nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kontorland alacaksınız "only for pc" olanını alın bende gamepadı var harbı saglam alet fıyatıda ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Selam, Sen böyle birşey istiyorsun sanırım: Resim Bunların özel leksanlı modelleri de sipariş üzerine kişiye özel yapılabiliyor. Tavsiyem http://www.x-arcade.com/ firmasının ürettiği modeller. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 joystick sorun zilyon tane bundan cikariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar