Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hayırlı olsun aga. Kaslı ve kaliteli adam azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bence her takım 1 mod şeklinde olacak ise cemad ve Rewendor olsun. Önceki fikrimi de 180 derece değiştirdim çok acele verilmiş kararlardı sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 moderasyon futbol bölümü için yapılacağına göre seçilecek kişinin sadece moderasyonu iyi yapması deil futboldanda anlaması gerektiği kanaatindeyim fistanda olmak istemedğine göre toggie konusunda ısrarlıyım ben.futbol bölümünde her anlamda bu işi yapabilicek kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Modlardan biri olarak ben goreve geldim ve bir kisiye daha yoneticiler tarafindan karar verilecek... simdilik kapatiyorum bu konuyu zaten onumuzdeki gunlerde belli olur, en iyi karari vereceklerinden eminim. tartismaya gerek yok uzun uzun ;) hadi spora devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar