Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Böle güzel bi bob marley , raggae de olabilir böle güzel şarkılar içeren bi playlist yapmak istiyorum , yardımcı olursanız sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sun is shining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 could you be loved dont worry be happy iron lion zion is this love redemption song bad boys -- red red wine one love i shot the sheriff get up stand up buffalo soldier falan filan aklıma geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Oha kimse No Woman No Cry ı yazmamış... bu şarkısız bob marley olmaz, olamaz, olmamalı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Rottweiler said: Oha kimse No Woman No Cry ı yazmamış... bu şarkısız bob marley olmaz, olamaz, olmamalı X( (tu) harbidden yaw ne bu bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eh unutmuşum onu, tabi daha unuttuğum şarkıları da vardır peygamber bob amcamızın.. aklıma gelenleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yalnız red red wine ub40 şarkısı değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 get up stand up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 red red wine - ub40 şarkısı, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Rahmetlinin en sevdiğim şarkılarını sıralamak gerçekten zor birşey benim için.Ama bir başlangıç yapmak gerekirse 'crazy baldheads'benim için özeldir.Ayrıca aslen sözleri Etiyopya prensi Haile Selassie'nin birleşmiş milletlere bir konuşması olan 'war'şarkısının sözlerine dikkat edilerek dinlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.'high tide or low tide'isimli şarkıyı ise bu aralar youtube da ben harper ve jack johnson'ın birlikte söylediği versiyonunu dinlemekten keyif alıyorum.bir de 'chant down babylon'diye bir albüm var.Günümüzde yaşayan bir grup iyi müzisyen bob'ın seçme şarkılarını saygıyla coverlamış.bunu da bob severlerin dinlemesini şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ayrıca bob marley'in her şarkısının güzel olduğunu düşünmekle birlikte başka birkaç reggeae müzisyeni de tavsiye edebilirim.eskilerden jacob miller,peter tosh,barrington levy,burning spear,kiddus i,bunny wailer,lee scratch perry.yenilerden ise soldiers of jah army,cultura profetica,pato banton,black uhuru,john browns body,alika y nueva alianza ve rahmetlinin oğullarından damian marley tavsiye edebileceklerimin arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 m m cha kha m m cha kha... all reggae song! asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar