Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel Bob Marley Şarkıları

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Rahmetlinin en sevdiğim şarkılarını sıralamak gerçekten zor birşey benim için.Ama bir başlangıç yapmak gerekirse 'crazy baldheads'benim için özeldir.Ayrıca aslen sözleri Etiyopya prensi Haile Selassie'nin birleşmiş milletlere bir konuşması olan 'war'şarkısının sözlerine dikkat edilerek dinlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.'high tide or low tide'isimli şarkıyı ise bu aralar youtube da ben harper ve jack johnson'ın birlikte söylediği versiyonunu dinlemekten keyif alıyorum.bir de 'chant down babylon'diye bir albüm var.Günümüzde yaşayan bir grup iyi müzisyen bob'ın seçme şarkılarını saygıyla coverlamış.bunu da bob severlerin dinlemesini şiddetle tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bob marley'in her şarkısının güzel olduğunu düşünmekle birlikte başka birkaç reggeae müzisyeni de tavsiye edebilirim.eskilerden jacob miller,peter tosh,barrington levy,burning spear,kiddus i,bunny wailer,lee scratch perry.yenilerden ise soldiers of jah army,cultura profetica,pato banton,black uhuru,john browns body,alika y nueva alianza ve rahmetlinin oğullarından damian marley tavsiye edebileceklerimin arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...