wsadad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 arkadaslar ne msnden bi dosya gonderebiliyorum ne de rapidshare ye imageshack a yada mailime bir dosya atabiliyorum bunun sebebi ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 firewall un varsa belki o engelliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nortonun da windowsun da firewall kapalı format atıcam bu gece dosya yedekliyorum baska carem yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 upload yapamasan internette gezemezsin, senin sorunun başka bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sadee upload mailime bişi atamıyom imageshack e resim ekleyemiyorum baska bi sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Login bile olmazsın upload edemezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya ben bu "ekleyememe" ve "yapamama" olaylarini merak ediyorum. mouse tiklamiyor da mi ekleyemiyorsun? yoksa yapmaya calisirken monitor kapaniyor da mi yapamiyorsun? anlayamadim da tam olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 valla format attım duzeldi soyle bişi oluyordu rapide dosya atacam mesela bekliom bekliom sonra sayfa goruntulenemior dio ama downloadda sıkıntı yok . Maile dosya eklicem add diorum beklio beklio sayfa goruntulenemio ama yazılı mesaj yollayabiliyorum Sanırım nadir durumlardan kimse de bişey diyemeyince bende format attım su anda da bir sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o zaman spy falanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sanırım :D nasıl spy sa ama helal olsun valla bi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 e adı üzerinde spy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya bu spyları guzel bi temizleyebilcek anti spy prog tavsiye alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 superantispyware hijackthis spybot search and destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet 3 u de var ve bulamadılar harbi saglam spymıs :D yapanın elini opmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ad-aware kur bir de. ama geri kaldır tarama yaptıktan sonra. kastırık bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o programı sevmiorum sevmicem de bırak upload yapamayım genede onu kurmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende kurmadım, kurmam da.. aa bak eset(nod32) yeni çıkardı onda hem antivirüs hem firewall hem de antispyware var. dur link atim özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hehe tesekkurler ama universitemin rapide uyguladıgı ambargodan dolayı yarına anca iner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olsun indir sen. güzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi yazık yarına incekse bana verin linki hem ben kurayım hem de bi ftp'm var upload edeyim indirsin adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yolladım Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 su ftp adresin ne bakayım işte yarar bişiler varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tamam indirdim upload ediyorum. edit: hosting şirketinin ftpsi işte ya, sitenin dosyaları var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hmm annadım dizi film mp3 ftp lazım napıyım hostingi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bişi yap diye değil zaten nod'u indir rapid sıkıntısı çekme diye sdfkhj. dizi film mp3 ftpsi de zor bulursun bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar