draedan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ping 500 civari olsa da cok guzel oynaniyor oyun, nasil ozlemisim boyle rahat olmayi yaa. cok mutluyum :))[signature][hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dun gece bende bayaa iyiydi, 250 ping %5 loss rahatti ama ben craft yaptim uhuhu bi daha yakalarmiyim acaba.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benim hep %15 loss 700ping :([signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 O dediğin saatlerde loss 0 dı evt hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 son 1 kac gundur pingde problem yok zati sorun loss da onceden hic loss olmazdi son 10 gundur su arizatyla beraber loss basimiza musallat oldu.30-40 ciktigi zaman malesef oyun oynanmasi imkansizlasiyor ama sanirim duzeldi bu aralar pek problem yok[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Portekiz açıklarında yaşanan problemin giderilerek arızalı olan SMW-3 kablolarının yeniden servise verilebilmesi için 13 Ocak 2004 saat 22:00’ den 14 Ocak 2004 saat 01:00 ‘e kadar tüm kablolar üzerinde bir çalışma yapılacak olup, belirtilen saatler itibarı ile SMW-3 kabloları üzerinde yer alan TOPLAM 1.554 Mbps kapasitemiz devre dışı kalacak, toplam 775 Mbps kapasitemiz ise aktif olarak çalışmaya devam edecektir. Çalışmaların tamamlanması ile; kesik olan tüm kapasitelerimiz devreye alınması ve toplam yurtdışı kapasitemizin 2.329/2019 Mbps olması hedeflenmektedir. heyt =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 valla o sorundan once min. 200ping max 700ping %0 loss la cok rahat oynuyordum sorun dolayisiyla 1000 ping %40 loss la oynuyorum insallah duzeltince bunlarda duzelcek[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Portekiz açıklarında yaşanan problem giderilerek arızalı olan SMW-3 kabloları yeniden servise verilmiştir. Toplam yurtdışı kapasitemiz 2.329/2019 Mbps olarak hizmet vermeye başlamıştır bu saatte eclipsede 450 farstarda 250 ping ve 0 loss var. hakkaten düzeldi galiba
Öne çıkan mesajlar