draedan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ping 500 civari olsa da cok guzel oynaniyor oyun, nasil ozlemisim boyle rahat olmayi yaa. cok mutluyum :))[signature][hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dun gece bende bayaa iyiydi, 250 ping %5 loss rahatti ama ben craft yaptim uhuhu bi daha yakalarmiyim acaba.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benim hep %15 loss 700ping :([signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 O dediğin saatlerde loss 0 dı evt hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 son 1 kac gundur pingde problem yok zati sorun loss da onceden hic loss olmazdi son 10 gundur su arizatyla beraber loss basimiza musallat oldu.30-40 ciktigi zaman malesef oyun oynanmasi imkansizlasiyor ama sanirim duzeldi bu aralar pek problem yok[signature][hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Portekiz açıklarında yaşanan problemin giderilerek arızalı olan SMW-3 kablolarının yeniden servise verilebilmesi için 13 Ocak 2004 saat 22:00’ den 14 Ocak 2004 saat 01:00 ‘e kadar tüm kablolar üzerinde bir çalışma yapılacak olup, belirtilen saatler itibarı ile SMW-3 kabloları üzerinde yer alan TOPLAM 1.554 Mbps kapasitemiz devre dışı kalacak, toplam 775 Mbps kapasitemiz ise aktif olarak çalışmaya devam edecektir. Çalışmaların tamamlanması ile; kesik olan tüm kapasitelerimiz devreye alınması ve toplam yurtdışı kapasitemizin 2.329/2019 Mbps olması hedeflenmektedir. heyt =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 valla o sorundan once min. 200ping max 700ping %0 loss la cok rahat oynuyordum sorun dolayisiyla 1000 ping %40 loss la oynuyorum insallah duzeltince bunlarda duzelcek[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Portekiz açıklarında yaşanan problem giderilerek arızalı olan SMW-3 kabloları yeniden servise verilmiştir. Toplam yurtdışı kapasitemiz 2.329/2019 Mbps olarak hizmet vermeye başlamıştır bu saatte eclipsede 450 farstarda 250 ping ve 0 loss var. hakkaten düzeldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar