ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Oyuna yada yeni bir servera yeni başlayan 2-3 kişi var mıdır paticik tayfasından acaba ? Çünkü tek başına olmuyor, çevremdeki herkes de 70 ve civarında olduğundan onlar da pek yardımcı olamıyorlar. O yüzden bir merak içinde sormaktayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sanırım bayaga bir kisi korgall ve burning steppsde gordugum kadarıyla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ben başlamıştm sporregarda ama acc.ımı kapattım 2.3 gelmeden de tekrar açmayı düşünmüyorum. O zamana kadar yeni servere başlamassan beklerim sporregara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Anladım, bana yol yordam gösterecek arkadaşlar mevcut mudur bu serverlarda ? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ne gibi yol? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Oyuna yeni başladım bilimum sorularım oluyor vb. bu tarz şeyler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hmm noob soruları cevaplamayı seven biri var mı oralarda bilmem =) yanlıs anlama noob derken yeni basliyan demek istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 çevrendeki 70 ler seninle beraber başlayacaklardan daha fazla yardımcı olurlar. Çantalarını yollarlar (16lık) 100g para yollarlar. Lvl ın geldiğinde dungeonlara sokarlar. Outlandda grup questlerien yardım ederler. yol gösterecek bişi yok. Sorularını patiden sor cevap veren olacaktır. Soru derken class ını seçtikden sonra seçeceğin mesleği vs. + www.thottbot.com u kullanmayı öğren. Hangi lvl da nereye gideceğin felan herşey gösterilmiş (ZONES). Lvl ını kas. pvp ile uğraşma 70 olana kadar. Twink karakterler canını yakar (19 lvl hunterda. 1300 hp vardı) Gerisini sen düşün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 neler var daha da o twink olaylarında =) bosverelim can sıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pvpden soğumamak istiyorsan sakın girme hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Her türlü sorunu burada bir şekilde cevaplarız, ama aramaya da inan xD , bir yerlerden Joana's Leveling Guide edin çok yararlı. Ayrıca wowheadde her questin yapılışını öğrenebilirsin. 70 lvl arkadaşlar edin, dungeon boostlat, çanta iste, para iste. Sakın ola ki 70 olmadan AH'de parayla bir şeyler alma, aldıktan 2 gün sonra çöp oluyorlar paran boşa gidiyor. Eğer ben işin powerllvindeyim dersen 70 olmadan meslek de kasma, zaman harcıyorsun çünkü kasarken. Yalnız bir tavsiye, oyundan sıkıldığında muhakkak fishing kas, çok yararlı ve para getiren bir meslek. Ayrıca cookingini de onunla beraber ve lvl atlarken kasarsan 70 olduktan sonra günlerce mat. farmlamazsan low lvl zonelarda. Warlock kasma, kasarsan da insanları rahat bırak oyundan zevk alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 deadwoll said: 70 lvl arkadaşlar edin, dungeon boostlat, çanta iste, para iste. süpermiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Warlock kasarsan patiye girme zaten .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 birde horde aç.elbette senin oynayış zevkine bağlı ama hordeken allyken gördüğümden daha çok yardım gördüm mesela ben.bide bgler daha zevkli oluyo o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar