kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 davulcu ne öyle aga rezilet bi durum hatun desen çok berbat hiiiiii demekten başka bişi yapmıyo zaten göbekte çıkmış pantolondan böyle kenarlardan sarkmış. olmamış çok rüküşsünüz detone oldunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 deadwoll said: Kız kesin birinin kankası ya da sevgilisidir, yoksa öyle solisti kimse barındırmaz. Yanlış mıyım? sanırsam kendisi videoyu çeken elemanın sevgilisi, gerçi emin değilim devamlı beraber geziyolar, bikaç defa da böyle sarmaş dolaş şeklinde gördüm ama, godumun kampüsünde anlaşılmıyo ki kim kimle çıkıyo ya da çıkıyo mu... ama farketmez, babamın oğlu olsa ben tutmam öyle vokalisti...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit said: davulcu ne öyle aga rezilet bi durum hatun desen çok berbat hiiiiii demekten başka bişi yapmıyo zaten göbekte çıkmış pantolondan böyle kenarlardan sarkmış. olmamış çok rüküşsünüz detone oldunuz... metalci modası o hafif kilolu olcaksın yan bellerde birikecek yağlar sonra dar bi pantolon giyceksin bi de boktan bi kemer ordan da taşıcak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ki biz bu oluşuma "cansimidi modeli" diyoruz:D kesinlikle tasvip etmiyorum iğrenç bi görüntü bence o ne abi öyle ıykh *kusmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abi davulcu davul çalmaktan başka herseyi yaptı bide kız zaten berbat ama davulcu ile o kıza gene ekmek var abi ramazanda cıkarın sokağa paso bağırsınlar sdffdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Gerçekten kötü olmuş, "metalciyiz kadıköyde takılırız" edasındaydı zaten kız, fazla goth kaçmış. O değil de, bir arkadaşımın eski grubu kadrodaki 2 elemanın anlaşamaması yüzünden dağılmıştı, 6-7 kişi civarıydı, Elysion gerçi demo çıkardıktan sonra yallah oldular ama, Cry For The Moon coverını çok da sağlam yapmışlardı. Ya zaten hep öyle, enstrüman çalmaya yeni başlayanlar genelde çildrın of bodoş, epix, slipkülot falan çalmaya çalışıyorlar. Kanımca kayıt ya da bilmemne yapmadan önce en az 1-2 sene geçmesi lazım, ha istisnalar da var. Kaçtığın iyi olmuş valla abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ziller zil olsa tranpetin gerilimi gerilim olsa nası çalmışınız yavv büyük olasılıkla çekimden ses gitmiş ezilmiş büzülmüş ama o kız ne yaa kafasına sopa ile vurasım geldi abi yaaa atın gitsin çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 netice itibariyle kayıt öyle çoluk çocuk işi değil özellikle hücum kayıt hiç değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 lan harbi berbat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yok evilcüm cereni tanıyorum ben lexin selamı var de anlar o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar