Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumlar lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okul stüdyomuzda epica dan cry for the moon kasan metalci gençlere bas çalmak durumunda kaldım bi kerelik, bi izleyin yorum yapın ben kaçıcam çünkü:D

http://www.youtube.com/watch?v=9ftN5RNZdAk
Mesaj tarihi:
Lexius said:
cereni bidaha görürsen söyle berbat söylemiş..+ben erkek halimle daha güzel söylüyorum bayan vokal partisyonlarını..ayrıca davulcu katletmiş

adını videoda mı söylüyolar hatırlayamadım yaw? aman neyse işte ben bi kerelik deneyelim belki transpoze eder diye gittim ama malesef:D
Mesaj tarihi:
ahahah devam etsene ya !
atarlanmış davulcu kardeşimiz :D

edit:
ya parçayı bilmiyorum ama vokal detone üstadı :) arkada duran marshall amfilere yazık lan, bu grup bir daha birleşmesin müzik adına, aman öf neyse.
Mesaj tarihi:
marshall kafa kabinler falan okulun ya zaten bu gençler çok gaza gelmiş işte nightwish çalıcaz epica çalıcaz children of bodom çalıcaz şeklinde, epicayı çektik sadece işkence olmasın kameraya daha fazla diye:D
Mesaj tarihi:
zaten çok sallamak gibi bi niyetim yok:D insanlardan böyle tepkiler aldıkça "acaba ben mi beğenmiyorum lan bu kızı" şeklindeki düşüncelerim değişiyo sadece. gruptan bi pipi olmaz ayrıca onun da farkındayım(ben de dahil hehe):D
Mesaj tarihi:
Kız kesin birinin kankası ya da sevgilisidir, yoksa öyle solisti kimse barındırmaz. Yanlış mıyım?

Kötü kanımca, kulaklarım şey oldu. RtN cd'sindeki kaydını dinliyorum şimdi de mis.
  • Yeni Oluştur...