evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 okul stüdyomuzda epica dan cry for the moon kasan metalci gençlere bas çalmak durumunda kaldım bi kerelik, bi izleyin yorum yapın ben kaçıcam çünkü:D http://www.youtube.com/watch?v=9ftN5RNZdAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 I'm sorry, this video is no longer available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dont be sorry its still available m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tekrar deneyin embedding i kapalıymış kendisinin açtım şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yarısını izledim, solist çok mırıl mırıl sanki yav:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ööf midem bulandı desem az kaçar. orijinalini açıp kendime geldim neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Olmaz olsun böyle kayıt :X Lanet olsun size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 uauhauhauah pek iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zencefil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 cereni bidaha görürsen söyle berbat söylemiş..+ben erkek halimle daha güzel söylüyorum bayan vokal partisyonlarını..ayrıca davulcu katletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kaçmakla iyi edersin adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yiiğvreenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Lexius said: cereni bidaha görürsen söyle berbat söylemiş..+ben erkek halimle daha güzel söylüyorum bayan vokal partisyonlarını..ayrıca davulcu katletmiş adını videoda mı söylüyolar hatırlayamadım yaw? aman neyse işte ben bi kerelik deneyelim belki transpoze eder diye gittim ama malesef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 evil hiç basamamışsın. git bidaha bas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bööö bu ne hiç çalmasaydınız daa ii di be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 orjinalini bilmediğim için seyirci olarak katıldığım onlarca stüdyo hedesinden daha iyi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben pek bir şey duyamadım yarısını dinledim zaten de yorumum şöyle olacak on üzerinden lol Ör:hadi öyle kuru atıp tutmaca olmasın ayriyetten metal sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ahahah devam etsene ya ! atarlanmış davulcu kardeşimiz :D edit: ya parçayı bilmiyorum ama vokal detone üstadı :) arkada duran marshall amfilere yazık lan, bu grup bir daha birleşmesin müzik adına, aman öf neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 marshall kafa kabinler falan okulun ya zaten bu gençler çok gaza gelmiş işte nightwish çalıcaz epica çalıcaz children of bodom çalıcaz şeklinde, epicayı çektik sadece işkence olmasın kameraya daha fazla diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 baterist ve solist değişse iyi olur aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ne diyebilirim ki, bunu dinledikten sonra ruhumu tarjanın naif sesi bile temizleyemez, asfasf. bob dylan açayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 anca beni de led zeppelin acar valla bundan sora bosver sen bu grubu keyfine bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 zaten çok sallamak gibi bi niyetim yok:D insanlardan böyle tepkiler aldıkça "acaba ben mi beğenmiyorum lan bu kızı" şeklindeki düşüncelerim değişiyo sadece. gruptan bi pipi olmaz ayrıca onun da farkındayım(ben de dahil hehe):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kız kesin birinin kankası ya da sevgilisidir, yoksa öyle solisti kimse barındırmaz. Yanlış mıyım? Kötü kanımca, kulaklarım şey oldu. RtN cd'sindeki kaydını dinliyorum şimdi de mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar