mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olsun sen boyle daha karizmatiksin sakalli olsan yakismazdi hic beybifeys seni kimbilir kac kiz mesaj atiyodur sana facebooktan gunde
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 keşke kingpin'in sırlarını biraz ben öğrenebilsem.2 günde bir traş olmaktan bıktım.
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 günde 3242 tane mesaj alıyorum ayrıca benim sakalsızlığıma laf atıp senin de gayet benim kadar köse olman ayrı bir ironi değil mi temmuzcum dsdf. edit: bende traş oluyorum olmassam bozuluyor beybi feysliğim ahah, eskiden daha az çıkıyordu şimdi çıkan yerlerde biraz gürleşti ama almak gerekiyor mecburen bi halta benzemiyor çünkü.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben tras oluyorum lan 3 gunde 1 kose eralp
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kanıtlanmamış bir teoriye göre kirli sakal, sakal; surat hacmi fazla geniş olanlarda güzel durmuyor illa sakalsa; top sakal alternatifiniz, o da güzel durmayabiliyor saçlar bence güzel ama sürekli o formda durması için paso berbere gitmek gerekir
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Madcat said: Griswold said: İstiklal'de okuldan bir arkadaşla yürürken önümüze bir mobilya çıktı. oha? Bir Demet Tiyatro'ya gönderme var orda. Adam o, ama mobilyalık var bünyede kesin :P Özür dilediydi gerçi sdf
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 o değilde yamuk yumuk çıkan sakala ne yapıoıyor. Haniböyle tarakla taranmış gibi görünmedsi için... Yukarıya doğru çıkan sakalım var...
Öne çıkan mesajlar