mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olsun sen boyle daha karizmatiksin sakalli olsan yakismazdi hic beybifeys seni kimbilir kac kiz mesaj atiyodur sana facebooktan gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 keşke kingpin'in sırlarını biraz ben öğrenebilsem.2 günde bir traş olmaktan bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 günde 3242 tane mesaj alıyorum ayrıca benim sakalsızlığıma laf atıp senin de gayet benim kadar köse olman ayrı bir ironi değil mi temmuzcum dsdf. edit: bende traş oluyorum olmassam bozuluyor beybi feysliğim ahah, eskiden daha az çıkıyordu şimdi çıkan yerlerde biraz gürleşti ama almak gerekiyor mecburen bi halta benzemiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben tras oluyorum lan 3 gunde 1 kose eralp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kanıtlanmamış bir teoriye göre kirli sakal, sakal; surat hacmi fazla geniş olanlarda güzel durmuyor illa sakalsa; top sakal alternatifiniz, o da güzel durmayabiliyor saçlar bence güzel ama sürekli o formda durması için paso berbere gitmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Madcat said: Griswold said: İstiklal'de okuldan bir arkadaşla yürürken önümüze bir mobilya çıktı. oha? Bir Demet Tiyatro'ya gönderme var orda. Adam o, ama mobilyalık var bünyede kesin :P Özür dilediydi gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 o değilde yamuk yumuk çıkan sakala ne yapıoıyor. Haniböyle tarakla taranmış gibi görünmedsi için... Yukarıya doğru çıkan sakalım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar