haydari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yok bişe izletmiyo şu an manasız dursun bakalım acc nolcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 betaya kabul edildim, 10 gun icinde denemeye baslayacagim size detaylari veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben de kabul edildim ama amerika disina yayin vermiyolar ki, ne anlamı var girmenin. Hulu bizim icin gerceklesemiycek bi hayal. Hadi dagılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 adam belki amerikaya gitcek ordan izliycek nerden bilion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 amerikada zaten directv var, herşeyi high definition formatında izliyorsun, huluydu felan gereksiz kalıyor. ayrıca neden oturup youtube'la kıyasladınız onu anlamadım. elbette youtube'da son zamanlarda bir diziyi 10 parçaya bölüm yayınlama modası var ama, youtube sadece dizileri 10 parçaya bölüp izleyin diye kurulmadı, tutulma nedeni de bu değil. bu yüzden hulu'nun açılması youtube'u pek bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Su an için çok gereksiz gibi gözüküyor. Zaten indirip izliyorum daha kaliteli biçimde. Streaming falan pek sevmediğim şeyler B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hulu family guy veya simpsonlar gibi (indirip bölüm bölüm izleme zorunluluğu olmayan) diziler ve bilmediğimiz ama merak ettiğimiz ("lam bizim hüseyn 'gargoyılın isyanı' diye bi dizi izlemiş indirsek mi acaba? dur lan üç beş bölüm bakalım bare" dediğimiz) dizileri, programları ve çok da sık takip edilmeyen talk show, hede show, hödö formatı programlarını yakınen öğrenmek için pek faideli bir kaynak olarak algılanabilir. -ben öle algılamak istemiyorum ama! +keyfin bilir canımın içi -abi böle olmaz ama, senin sert yapman lazım ki ben ayar kasayım.. +çay içiyorum, şimdi olmaz ;) -ama.. ama.. +hüüürpp... acaip çay harmanı karmışım.. süpper olmuş valla.. içmez misin.. -e, içeyim bari +iç bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 iyimiş ya. hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hulu'yu test etme firsatini yakaladim. Program secenekleri guzel, videolar kaliteli, full screen yapinca bile guzel, widescreen yok bazi showlarda(family guy mesela) o kotu. Onun disinda her vidyo actiginda 1-2 reklam izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 arkasında medya devleri olunca sanıyorumki tutar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 izlenirken çok bekleniyomu duraklıyo mu falan filan.. bi bakmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar