ad3m Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 2005 den beri aktif olan hesabımı satmayı düşünüyorum. Karakterler 70 Troll Male Priest (Huskar - Grim Batol) 70 Orc Male Warrior (Lothar - Jaedenar) 70 Undead Female Rogue (Bonsuar - Jaedenar) 67 Undead Male Mage (Blasted - Chromaggus) Ayrıca 40+ bir kaç karakter daha. Öncelikle yoğunlaştığım ve emek verdiğim class priest.Tbc ile birlikte shadow dps /holy healer olarak 2 setinide tamamladım. Genel olarak shadow oynadığım için topladığım parçalar healera oranla daha iyidir. Şu an için 1205 shadow spell dmg bulundurmakta ve oldukça tatminkar bir dps'e sahiptir. Heal seti gene tamamiyle epic parçalardan oluşmakta (wand ve haste veren trinket hariç) 1419 heal up bulundurmakta fakat silahında enchant bulunmamaktadır. Pvp için karışık geneli heal olmak üzere /dps resilience ve arena itemlerde mevcuttur.Şu an 730 arena puanı var.Duelist titleda var. Epic mount/flying mount mevcuttur netherwing ile exalteda çok az kalmıştır.İstenilirse netherdrake ile teslim edilebilir. Tüm heroic keyler mevcut ve neredeyse bütün factionlara exalted olmuştur armoryden daha detaylı bakabilirsiniz. Bankasında primal/consumable/eski epicler/resist itemler/ore vs bulunmaktadır.Şu an 800g+ mevcut. 375/375 Shadoweave Tailoring/Mining main profs. Diğer classlar (Mage hariç) alabilinecek en iyi blue itemlera sahiptir tüm 70 karakterlerde epic mount ve normal flying mount mevcuttur. Fiyat olarak tam birşey düşünemedim çok fazla emek harcanmış bir hesaptır düşüncelerinizde bu yönde olursa sevinirim.Genel olarak aklıma gelen herşeyi yazdım ama elbet eksik-unuttuğum birşeyler vardır ciddi düşünüyorsanız merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim. ~Huskar teh Sacred Priest :P PS : Priest migrate 22 kasımda yeniden aktif olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Temet gg. Huskar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 pm attim almayı dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar