ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Arkadaşlar ülkemizde sütü seven kamyoncu olarak ünlenen bu şarkının orjinal adı ve icracısını bilen varsa bana yaza bilirmi? Ayrıca bu tip frnasızca ve italyanca parçalarla ilgileniyorum aynı zamanda. http://www.youtube.com/watch?v=llZdtc7xPxk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 christian adam-si tu savais combien je t aime olması lazım edit:önce ben yazdım önce ben yazdım!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Si tu savais combien je t'aime - Christian Adam bide belle öneririm notre dame de paris'nin şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 said: _LURTZ_ Üye yeni § 29 Oct 2007, 23:37 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- christian adam-si tu savais combien je t aime olması lazım edit:önce ben yazdım önce ben yazdım!!!!111 1 defa güncellendi. Son güncelleme 29/10/2007 23:39 tarihinde _LURTZ_ tarafından yapılmıştır. Quel-Thul Üye yeni § 29 Oct 2007, 23:38 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- Si tu savais combien je t'aime - Christian Adam bide belle öneririm notre dame de paris'nin şarkısı Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Belle yi indirmiştim zaten harika bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben de bir parça sorayım yeni başlık açmadan. hani böle nakaratında, youre unbelieveable diyen bi parça var kesin birileri biliyordur. :) onu merak ettim ben de kimin ve adı ne. saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 EMF - Unbelievable ı sormuyorsundur diye düşündüm ama bilemem tabi. Hani şaşırma nedenimde ben bile çocuktum daha şarkı çıktığı zaman nereden esti diye... neyse tüb linki aşşağıda bumudur bir bak. EMF - Unbelievable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Aradığın şarkı LEN - Steal My Sunshine değil. Ama çok eğlencelidir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu şarkıyı bilen? http://www.youtube.com/watch?v=ulGs3nqRDk8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 neyse buldum Connie FRAncis Siboney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar