Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Zamaninda Bronx tarafindan bana yapilan da aynisiydi ama ben script falan dagitmadim Nookie, simdi arabesk yapmayalim yok yere. Biryerde calismanin bazi etik kurallari vardir, bir gun gelir de isine son verilirse oranin sirlarini sirf oc alma benzeri bir duyguyla aciga cikartmazsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ama Bronx un sana ne yaptıgını ben bilmiyodum Adam BiraZ yamuktu ama iyi Scripterdi Kabul etmek gerekir.. Seni Ayrı Kefeye koyuyorum :lol:[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Olaylarin icinde olmadan neler yasandigini tam olarak bilen cok az sayida insan var zaten, anlatmaya pek hevesli degilim, olmus bitmis artik. (SGDO diye atasozumuz vardir hatta :p) Bana yapilan daha beteriydi ama, o kadar soyleyeyim sana anca. ps: O scriptlerin cogunu cq yazdi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar