Dagger Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yeni shard açma çabaları var pek çok. Bir yandan RunUO, bir yandan iki farkı versiyonu hazırlanan Sphere. Herkes sponsor arayışında ama kimse bulamıyor. Nebula git gide kaybettiği itibarını geri kazanıyor. İsim yapmış serverlardan Exile kötü yönetim kurbanı. İstiaron da ne olacağı belli değil. Quaxis host değiştiriyormuş hayırlı olsun. Arqas var, Dark Venue var. Pek çok küçük çaplı server var farklı şekillerde host edilen. Bir o kadar çok server var maliyet yüzünden kapanmış ya da askıya alınmış. Şu aralar Cyber Legends, ismi belli olmayan bir proje ve Raven'in oluşturmaya çalıştığı server var hazırlık aşamasında benim bildiğim. Ümit ediyorum ki bu projeler gerçek olacak ve UO camiasına yeni bir şeyler kazandırılacak. 2 yıl kadar öncesiyle karşılaştırma yapınca çok şeyin değiştiğini görüyorum. Biz Lost Myth'i kurduğumuzda UO oynayanlardan çoğu şimdi brakmış UOyu. O zaman tabiri caizse "newbie" olanlar bu günlerde ownerlığa hazırlanıyor. O günlerden bu güne oyuncu sayısında büyük bir artış var. Ama derseniz hangi kitle daha iyiydi. Tabiki 2 yıl önceki kitle. O zaman Türk server sayısı 5-6 yı geçmezdi. Nebula dışında bildiğim kardarıyla en çok kullanıcısı olan server Lost Myth'di. Çeşitli nedenlerle kapandı o da. Şimdi 20 tane civarında var hayata geçmeyi bekleyen projelerle birlikte. Ama server ve oyuncu kalitesi gittikçe düşüyor. Ciddi projeler de var ama ne hala bu işin profesyonelce yapılması gerektiğini anlamamış ev bilgisayarında server açmaya çalışanlar da var. Ultimanın sonu pek uzak değil gibi.[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 muhaha...! herkes server acma cabalarında dıosun hemde sonu uzak dııl dıosun..! bence ne kadar cok server olursa o kadar cok gelısır bence...!:)[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 profesyonellik dışı seeverler uonun sonunu getirecek[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 uo ömür boyu devam edecek ne kadar kötü olursa ben 2 sene önce başladım bu oyuna ama yine hiç bişey değişmedi biz sadece nebulayı bilirdik nebula kasdık yapmadığımız suçlardan guildimizi yıktılar sonra bizi banladılar onun için artık çok zevk alarak oynamıyorum dersem yeridir[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Fransua, 11 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: muhaha...! herkes server acma cabalarında dıosun hemde sonu uzak dııl dıosun..! bence ne kadar cok server olursa o kadar cok gelısır bence...!:) Yanlış düşünüyosun bence bütün server( yani büyük) birleşir ve sermayelerini birleştirirlerse stafflarını v.s çok büyük bir server ve büyük kapasiteli bir server olur bence çok güzel olur amatörce yapılmış serverlara zaten en fazla 20 player girer onlar başarılı olamaz[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Dagger Raven Derken Benmi yoksa OWner_Ravenloft mu ? Ikimizde Server Acma Cabasındayız Cunku.... Ama Bizi ornek Gosterdigin Icım Sanada Ve Yazına Tesekur Ederim...[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ne alakası war hg de en basta amator du sponsor buldu ondan sonra 70 ten asagı player gelmedı bakınız nebula nebulada (herkes ıcın demıyorum) butun lame ler orda..! sımdı orayla hg nın bırlestıgını dusunsene levellı bır yer cloack war vırtue war dıgerınde hıc bır sey yok neyın war neyın yok dırtek alla alla dıe dalıyosun ıkı ın por bı ın nox bı an ex bıttı adam ee hg de ole dııl ıste adam senı kovalıyo sen onu kovalıyosun vırtue cekıosun buyuyu reflect edıosun(cloack ıle) ee daha ne olsun sende dıosın kı bunnar bırlesırse cok guse3l olur yabancı pvp serverı war bılmem bılıomusun alternate-pk dıe orda senın hayatında gormedıgın buyuler war..! yanı bıraz dusununde konusun bırbırınden anlamsız serverlar bırklesırse ıste o zmn bıter uo dunyası...!!![signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben hg ile nebuladna bahsetmiyor örenk: nebula ve quaxis bence hg hala amatör öle zevksiz bir serverda oynayanlara hayret ediyorum gerçe zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben birin accsinin hacklemiştim ordan bilyorum yok newbie mage robeler app robe falan filan çok b.ktan bi server![signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Dagger maalesef Cyberlegends hakkındaki ümitlerine katılmıyorum . İşin içinde Tiger , Creep gibi kişiler olduktan sonra ..[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: HerenIstiaron, 11 January 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Dagger maalesef Cyberlegends hakkındaki ümitlerine katılmıyorum . İşin içinde Tiger , Creep gibi kişiler olduktan sonra .. Ana Tiger Cyberlegends demi?[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Evet , zaten o kadar pis işe bulaştıktan sonra hala aynı şeylere devam etmekte oldukları için diğer topic i açtım[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: TheCoder, 12 January 2004 14:28 tarihinde demiş ki: Komik :) Bence haklı Coder[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Coder niye "Komik" dedi? Bu yazıyı ben değil X kişisi yazsa böle demezdi.[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Valla cevap yazmamak için kendimi çok tuttum. Başlığı okuyunca bir anda beyaz eşya ticareti yapan esnaf ekonomiden mi şikayet ediyor acaba diye düşündüm ama ııh. Yanılmışım. Ya UO nun nezaman piyasası oluştu bir kilo uo kaçtan gidiyor soyleyinde cehaletimiz geçsin... 1 UO kaç Euro kaç dolar eder. Bizim TL kaç UO ediyor. hele bilen biri anlatsın...[signature][hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Bilgi paylaştıkça büyür. htt://www.bilgiloji.com Sistem Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Heren CyberLegends la Creep in hic bir alakasi yoktur.+ bende biraktim her seyi makinanin erisimini bi arkadasima verdim Mysterio ya o kendi yapiyor yapacaklarini ben daha oturamam pc basinda.Bilip bilmeden yazilar yazmayin[signature][hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Uo'nun geleceği bu gidişatla pek iyi gözükmüyor gerçekten.Biraz Ultima Online'dan birşeyler kapanlar server açmaya çalışıyorlar. Bırakın bilenler yapsın. Siz yine oyuncu kitlesini oluşturun yoksa uo harbiden gümleyecek.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Bloodless, 12 January 2004 18:27 tarihinde demiş ki: Uo'nun geleceği bu gidişatla pek iyi gözükmüyor gerçekten.Biraz Ultima Online'dan birşeyler kapanlar server açmaya çalışıyorlar. Bırakın bilenler yapsın. Siz yine oyuncu kitlesini oluşturun yoksa uo harbiden gümleyecek. Çok Dogru Söylüyosun Seni Kutlarım :lol: :tebrikz:[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben hg ile nebuladna bahsetmiyor örenk: nebula ve quaxis bence hg hala amatör öle zevksiz bir serverda oynayanlara hayret ediyorum gerçe zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben birin accsinin hacklemiştim ordan bilyorum yok newbie mage robeler app robe falan filan çok b.ktan bi server! -------------------------------------------------------------------------------- Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Hadescik Bunu demissin fakat bu serverin sana zevksiz gelmesinin nedeni nedir biliyormusun baska birinin hakkının yiyerek o servera girmis olman yani senin o serverda alin teri dokmemen bende bir zamanlar Hg de oynuyordum ve ozamandan bu zamana en cok zevk alarak oynadigim server hg diyebilirim....[signature][hline]İmMaLoN İf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Dagger, 11 January 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Yeni shard açma çabaları var pek çok. Bir yandan RunUO, bir yandan iki farkı versiyonu hazırlanan Sphere. Herkes sponsor arayışında ama kimse bulamıyor. Nebula git gide kaybettiği itibarını geri kazanıyor. İsim yapmış serverlardan Exile kötü yönetim kurbanı. İstiaron da ne olacağı belli değil. Quaxis host değiştiriyormuş hayırlı olsun. Arqas var, Dark Venue var. Pek çok küçük çaplı server var farklı şekillerde host edilen. Bir o kadar çok server var maliyet yüzünden kapanmış ya da askıya alınmış. Şu aralar Cyber Legends, ismi belli olmayan bir proje ve Raven'in oluşturmaya çalıştığı server var hazırlık aşamasında benim bildiğim. Ümit ediyorum ki bu projeler gerçek olacak ve UO camiasına yeni bir şeyler kazandırılacak. 2 yıl kadar öncesiyle karşılaştırma yapınca çok şeyin değiştiğini görüyorum. Biz Lost Myth'i kurduğumuzda UO oynayanlardan çoğu şimdi brakmış UOyu. O zaman tabiri caizse "newbie" olanlar bu günlerde ownerlığa hazırlanıyor. O günlerden bu güne oyuncu sayısında büyük bir artış var. Ama derseniz hangi kitle daha iyiydi. Tabiki 2 yıl önceki kitle. O zaman Türk server sayısı 5-6 yı geçmezdi. Nebula dışında bildiğim kardarıyla en çok kullanıcısı olan server Lost Myth'di. Çeşitli nedenlerle kapandı o da. Şimdi 20 tane civarında var hayata geçmeyi bekleyen projelerle birlikte. Ama server ve oyuncu kalitesi gittikçe düşüyor. Ciddi projeler de var ama ne hala bu işin profesyonelce yapılması gerektiğini anlamamış ev bilgisayarında server açmaya çalışanlar da var. Ultimanın sonu pek uzak değil gibi. Exile'in başindan tam 3 yönetim ve toplu staff değişikliği geçmiştir. Ama hala ayakta ve hala kullanicilarina hizmet veriyor.. Buda hala iyi şeyler yapiyoruz veya bu serveri iyi yönetiyoruz demektir.. Ayrica staff'dan cikarilanlar veya cikan staff üyeleri elinize ne geçiyor exile'i kötüleyince?[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bence de exile bi ara çöküş dönemi gibi bir şeye girdi bi ara ama şu an yine dimdik ayakta (bence)[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Dagger'in Söylediklerine Katılıyorum Yalnız Exile Uo Shard İçin Söyledikleri Biraz İştiraksız Ya da Sadece Bir Görüşten İbaret Ama Vurgulamak İstediğini Anlamak Her İnsanın Ya da Bu Piyasada Olan Bir Kişi İçin Yeterli Dagger Yalnız Şunuda Düşün ki ; Ufak Tefek veya Ev Cafe vs vs Sonuçta Bir Emek Ayrıca Bir Beceriden İbarettir . Diceksin ki bu İş Profosyonellik İster Ama Unutma ki Zamnında Bizde Böyleydik . Anlatmak İstediğini Anladım Bilgilendirdiğin İçin Size teşekkür Ediyorum ..[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bronx'un nebula script'lerini dagitmasi ile birlikte herkez server kurmak icin yaratilmi$ insan zannetmeye ba$ladi kendisini, kusura bakmayin ama gercek bu.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Aynen katılıyorum DMX.. Baska bir postta dediğim gibi millete karanlıkta güneş gözlüğü takmayı öğretti Bronx.. Bir insanın bir kuruma yönelik yaptıgı yazılımlar etik olarak o kuruma aittir. Kendisine değil. Buda 2. ayıbı. Nebula da toplam oyun sürem 2 saati geçmemiştir. Ama HG ve NEBULA bu ülkenin Ultima Online Dünyasında iyisiyle kötüsüyle bir dönüm noktasıdır.[signature][hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Bilgi paylaştıkça büyür. htt://www.bilgiloji.com Sistem Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 coderin dahiane fikirlerine saygımız sonsuz kendisi sağ elle sol kulağı göstermede ustadır exile'ı sadece bu kadar süredir ayakta kaldığı için başarılı görebiliriz başka başarısı yok[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bronx O Scriptleri Sevk için Yayınlamadı Emeğinin hakkını alamadıgı için yayınladı Bi Kere onlar nebulanın Scriptleri Deil Kendi Scriptleridir Adam Deli mi hem Yazacak Sonrada Arkasından Bıçakladılar...[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar