Sonny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Evet başlıktan anlaşılcağı gibi biraz parodilerle karışık çok hoş bi "machinima" video serisi. Aslında pek yeni sayılmaz ama ben kısa bi süre önce keşfettim ve buraya koymak istedim. Forumda aradım ama bulamadım, yine de daha önce verildiyse kusuruma bakmayın. 8-) Seriyi izlemeden önce "Jimmy: The World of Warcraft Story"'i izlemenizi tavsiye ederim. Gerçi o bi topicte verilmiş, yine de ben buraya linkini koyuyum. Herneyse; Jimmy the Mage Time Gnomes I Time Gnomes II Time Gnomes III Umarım siz de beğenirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 euheue time gnomes iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 jimmy the mage favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 lol ming muhabbeti süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gnome fetişleri için güzel video da, tek hoşuma giden kısım çıplak night elf oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yok yok begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar