Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the witcher

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
witcher çok sağlam bir oyun olmuş. geralt adında, karizmanın allahı bir karakterimiz var, drizzti andırıyor tip itibariyle. combat sistemini oldukça beğendim, doğru zamanda tıklayarak combo vari hareketler yapılabiliyor. questler de zevkli, bir aksiyon rpgye göre oldukça başarılı. mask of the betrayerdan sonra en iyi rpg bu sene çıkan bana kalırsa. tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
ben hiç beğenmedim, combat olayı çok dandik geldi bana, devamlı zamanında mouse a bas bilmemne, belki ilerde değişiyodur bilmiyorum ama başları beni soğutmaya yetti. bide çok komik mantık hataları var, en başında oyunun adamlar kalenin kapısını kırıyo, onlar kırana kadar yukarı koşuyosun, sonra içeri dalıyolar koşuyolar peşinden sonra bizim elemanlara dönüyo adamlar bi saat muhabbet ediyo, düşmanlar armut mu topluyo o sırada anlamış değilim(:
Mesaj tarihi:
Mask of the Betrayer apayrı bir olay zaten de... Witcher'a da herkes çok güzel diyor, merak ediyorum çok. Henüz elime geçmedi, merakla elime geçsin diye bekliyorum...
Mesaj tarihi:
Rpg degil de oyun action rpg gibi bisi olmus iste. Gothic'in daha basarili versiyonu diyelim. Bu yilin rpg'si zaten ya mass effect olacak ya da mask of the betrayer fakat action rpg olarak heralde bu yilin en iyi oyunu witcher'di.
Mesaj tarihi:
Nerde eski baldur s gate ler diyenler zaten MotB seven tayfa genelde. Sende bi gariplik varmış:P
Oyun nwn den daha çok baldur's gate e benziyor çünkü hikaye ve party kurulumu açısından. Ayrıca adamların sırf henchman lerin questleri için bile kasmışlar ellerine sağlık diyoruz :)
Mesaj tarihi:
Mask of the Betrayer'ın hastası olmuş olsam da Planescape'in hikayesi doğrudan döver yani, düşünmem bile karar verirken. Öyle de aşmış bir hikayesi vardır Planescape: Torment'ın, başka hiçbir oyunun hikayesiyle de kıyaslamam kendisini hatta.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...