fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 arattım, mamafih bulamadım. oyun çıkmış da, güzel birşeye benziyor gibi birşeyler birşeyler. nasıl birşey, bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 witcher çok sağlam bir oyun olmuş. geralt adında, karizmanın allahı bir karakterimiz var, drizzti andırıyor tip itibariyle. combat sistemini oldukça beğendim, doğru zamanda tıklayarak combo vari hareketler yapılabiliyor. questler de zevkli, bir aksiyon rpgye göre oldukça başarılı. mask of the betrayerdan sonra en iyi rpg bu sene çıkan bana kalırsa. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 user score 8,6. güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben hiç beğenmedim, combat olayı çok dandik geldi bana, devamlı zamanında mouse a bas bilmemne, belki ilerde değişiyodur bilmiyorum ama başları beni soğutmaya yetti. bide çok komik mantık hataları var, en başında oyunun adamlar kalenin kapısını kırıyo, onlar kırana kadar yukarı koşuyosun, sonra içeri dalıyolar koşuyolar peşinden sonra bizim elemanlara dönüyo adamlar bi saat muhabbet ediyo, düşmanlar armut mu topluyo o sırada anlamış değilim(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 notu bi anda 5 e indi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Act 1 yeni bitti bence gayet saglam olmus yine de mask of betrayer kat kat daha guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mask of the Betrayer apayrı bir olay zaten de... Witcher'a da herkes çok güzel diyor, merak ediyorum çok. Henüz elime geçmedi, merakla elime geçsin diye bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 6,41gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 HacknSlash tarzı birşeymi? Birde senaryosu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bütün forumlarda güzel deniliyor ama türk sitelerinde incelemesini görmedim.acaba kolpa mı yoksa yılın en iyi rpgsi mi? alıp almayacagıma hala karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Rpg degil de oyun action rpg gibi bisi olmus iste. Gothic'in daha basarili versiyonu diyelim. Bu yilin rpg'si zaten ya mass effect olacak ya da mask of the betrayer fakat action rpg olarak heralde bu yilin en iyi oyunu witcher'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 allah allah mask of the betrayer i ayrıyetten bi sevemedim, bende mi bi gariplik var herkes bu iki oyuna süper falan diyo. nerde eski baldurs gateler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Nerde eski baldur s gate ler diyenler zaten MotB seven tayfa genelde. Sende bi gariplik varmış:P Oyun nwn den daha çok baldur's gate e benziyor çünkü hikaye ve party kurulumu açısından. Ayrıca adamların sırf henchman lerin questleri için bile kasmışlar ellerine sağlık diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yok ben nwn serisine hiç alışamadım, 1 fena değildi benim için ama varsa yoksa ondan öncesi. zaten açtım planescape oynuyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Valla Planescape le kafamda yarışıyor şu anda MotB nin senaryosu. Hangisi daha iyi karar veremedim hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mask of the Betrayer'ın hastası olmuş olsam da Planescape'in hikayesi doğrudan döver yani, düşünmem bile karar verirken. Öyle de aşmış bir hikayesi vardır Planescape: Torment'ın, başka hiçbir oyunun hikayesiyle de kıyaslamam kendisini hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Witcher konusuna ne diyorsunuz rpg manyağı olarak denemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 malesef Ankara da bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bard's tale'e benziyorsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 . crack istemek forum kurallarına göre yasak /arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oba akşam çekeyim hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 planescape'in hikayesini ben şuana kadar oynadığım oyunları geçtiğim okuduğum kitaplarla bile kıyaslıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Madem o kadar iyi niye boşuna kıyaslıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar