Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Marvel'ın Ultimate Avengers 1-2, Invicible Iron Man ve Doctor Strange Sorcerer Supreme'sinden sonra, Superman Doomsday'e rastladım be indirip onu da izledim. Süpermen eskiden beri bana çok salak bir karakter gibi gelmiştir. Böyle hep doğruları savunan, kimseyi öldürmeyen, kötülerin düşmanı mazlumların yardımcısı şeklinde hareket eden tuhaf bişi. E kimse onu yenemediğinden de karşına Doomsday'i çıkartmışlardı. Superman'in tek öldüğü hikaye oydu. Bu film de Superman'in Doomsday'le çarpışmasını anlatıyor. Filmi pek sevdim diyemeyeceğim. Zaten süpermeni sevmem, ayrıca hikaye anlatımı açısından da Marvel'in yukardaki serileri gibi iyi değil. Bruce Timm çizmiş herhalde, klasik onun seksi kadınlarını görüyoruz. Film boyunca bana saçma gelen olay şu: Karakterler birbirleriyle pataklaşıyorlar, binaları yıkıyorlar, şehri darmadağın ediyorlar. Hatta süpermenin yumruk vurma efekti bile etrafta bir dalga oluşmasını ve binaların çatırdayıp yıkılmasına neden oluyor. Peki iyi güzel de, bu binalar yıkılırken kimse ölmüyor mu? Binaları parçalıyacak kadar güçlü yumruk dalgası çıkartırken, bu dalganın insanlara hiç bir zararı olmuyor mu? Bir çocuk ağladığında uçup gelip kurtarıyor çocuğu. Böyle her insana değer veriyormuş gibi davranıyor. Peki o binalarda hiç çocuk yok mu, hiç insan yok mu? E binalar yıkılırken de içindeki yüzlerce insan ölüyor direk. Tabii binaların içi bize gösterilmediği için boşmuş gibi varsayıyoruz, hiç farketmiyoruz, ama süpermen bir çocuğu kurtardığında hemen seviniyoruz. böyle tuhaf bişi. ama arkaplana baktığımda bana bencilce geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sups sux hiç sevmem zaten aslında çok kıskanç ve kincidir,ancak belli etmez.JLU'da darksied'e öle bir kin tuttu ki,kocakarıların ağzı açık kalır. Adam astreoidi yok eden patlamada 1001 parçaya bölünüyor ,Bruce superman'e gelip "kimse orda sağ çıkamazdı."diyor adamın cevabı:"her zaman haklı değilsin,Bruce" Ki öldüğü ortaya çıkıyordu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eğer bu denli mantık arıyosan hiç fantastik yapımlara bakma derim ben. Sonuçta süperman. ''zomg İmkansız. Nasıl uçar. Gözünden lazer atıyo kolpa bunlar'' löl möl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Çizgi romanda fena değildi ama doomsday nedir nerden gelmiş neden o gün piyasaya çıkıyor gibi saçma sebepler var cevap bulamadığım. Superman öldükten sonra bir önplana çıkan bazı karakterler hikayeyi devralıyor ve seri öyle ayrı parçalar halinde devam ediyor. Biryerden sonra o kadar baydı ki bidaha elime almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar