Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Oynamış olan var mı bu oyunu? Bildiğin diablo gibi hack&slash bişi. Ama gelecekte, böceklerin ve tuhaf uzaylı yaratıkların istila ettiği bir zamanda geçiyor. Karakteri RPG şeklinde geliştirsek de, RPG bölümleri çok az. Oyunun sistemi çok karışık, çözemedim bir türlü. Ama gördüğüm kadarıyla levelda adım adım yavaş yavaş ilerlemek en iyisi oluyor. Bir sürü yaratık akın akın üstünüze geliyor, tek yapmanız gereken mouse'un tuşuna basılı tutmak. Karakterde pistol kasmak gereksiz. Oyunun başı dışında bir daha kullanmıyorsunuz. shotgun'da da bir yerden sonra silah upgrade'i duruyor. Oyunun sonuna kadar idare eden 3 kategori var, makineli tüfek, roket, enerji silahlar. Yani oyunun başından sonuna kadar sizi götürecek bir silah istiyorsanız makineli tüfek kasmak çok iyi. Ancak enerji silahlarda bir silah gördüm, attığınız yerdeki herkesi öldürüyor. Oyunun sonunda böyle birşey çok işe yarıyor, çünkü arkası kesilmeyen güruhlarla savaşıyorsunuz. Tabii oyunun başında işe yarar enerji silahlar olmuyor, belki o zaman kadar shotgun ile idare edersiniz. implant, armor, energy weapons 3lüsü şeklinde kasarak gitmek gerekli diye düşünüyorum. Oyunu bitirdim de, bir şeyi anlamadım ben burda. oyun sonu hiç oyun sonuna gelen var mı bilmiyorum, ama disci benim patrona verdim, iyi sonla biter belki diye. ama "disci general çaldı" diyor, benim verdiğim disci nasıl "çalar" onu anlamadım ama sonra bir anda uzaylıların istilasından bahsediyor, "kimse hiçbirşey yapamadı, tek insan kalana kadar herkes öldü" diyor. E nasıl olur bu şey ki? Milyonlarca uzaylıyı tek başıma öldürmedim mi ben? Disci uzaylıya versek gene uzaylılar güçlenmiyecek miydi? Bu sonla bitiren var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben oynamıştım demosunu ilk başta ilginç geldi de baydı bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 demo zaten 10 dakika mı ne öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 acayip bayık bir oyun,toplamda 6-7 tane skill,25-30 silah,pistollari cikarinca daha da az,sürekli zuzaylı oldur oldur nereye kadar,bi bolumde hummer tarzi bi arac kullanmistim tek zevkli yeri oydu bence oyunun,diablo ile karsilastirdigin icin seni esefle kınıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar