fab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Marlboro Lipton Ice Tea (Şeftali) Uyku[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 uyku bilgisayar alkol[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -bilgisayar -kitap -sarap[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -yediğim ekmeğim -içtiğim suyum -sevdiğim kadınım (ee tamam şimdilik böyle biri yok ama bu ileride olmayacak anlamına gelmiyor)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -Ayşe -Hatun -Onal :D yada kitap yemek muzik [signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 13 January 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -davulum -slayer -kız arkadaşım -sinem kobal -nehir erdoğan[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... [Bu mesaj radiohead tarafından 13 January 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Beslenmek (Yemek, içmek) Boşaltım yapmak (İşemek sıçmak) Uyumak Bunlardan Horace' nin dediği gibi istesem de vaz geçemiyorum. Bu yüzden de bunlara temel fizyolojik ihtiyaçlar diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -kaykay -müzik -alkol bide ayrıetten -sarah -michelle -gellar[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 allahım yazmayı unutmusum * melisa sozel dınn dın[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 -şeref -onur -piçlik fdkljdsh[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ++++++Iyı arkadaslık ++++++Guvenılırlık ++++++Bırde 64504450464 Mılyartrılyar dolar SAnırım Ilk ıkısı yetmıo!!!!!!![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 January 2004 17:24 tarihinde demiş ki: yemek uyku su istesem de vazgeçemiyorum nedendir bilinmez... Elem verici kederini paylasiyorum .... Benide bagladilar almadan yasayamiyorum....:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... [Bu mesaj PiNk tarafından 13 January 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ne mutlu bana ki zorunlu ihtiyaçlar dışında hayatta herşeyden vazgeçebilirim...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: BonePART, 13 January 2004 20:14 tarihinde demiş ki: pinkcim seni bu kotu alıskanlıktan kurtarıcam bi insanın gecelerce uyumadan yasayabileceğini gostericem 1 elden sana derdim ama terbiye sınırları dısında olur demiyorum bolede terbiyeli bi sahsım Cok'da kibarsin teddy'cim cok tesekkurler....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: zeyir, 13 January 2004 18:24 tarihinde demiş ki: -şeref -onur -piçlik fdkljdsh Doh[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! ıı drugs yerine alkol diyim[signature][hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya da bir 3b verelim size -blondes -booze -blues[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Hayatla savaşım... Şeytanla savaşım... Kendimle savaşım...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Işın Işın Gene Işın ehehue piskopata bağladım aşkım azdı bu gece özür dilerim tüm topiclere benzer cevaplar atıp göz zevkinize limon suyu sıktığım için! Oha o ne cümle bea :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Daoc Bilgisayarim Nescafe :-p[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Apache, 13 January 2004 17:20 tarihinde demiş ki: kızı falan sallayın,paranız olursa kız olur daha cok paranız olursa daha cok kız olur onun için 1 tane hakkınızı bosa harcıyosunnuuz.. yok öyle bişey :yapma:[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 uo ice tea limon bilgisayar hasan hüseyin ceylan veya hüseyin şevki topuz veya ahmet necdet sezer[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Müzik Hayaller Uyku[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar