varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Geçen senenin puanlarına bakıyordum İTÜ Şehir ve Bölge Planlama 231 puanla öğrenci almış.Bu nasıl yeterlilik sınavıdır , bu nasıl adalettir diye yakınma kısmını atlayıp soruyorum. Barajı geçebilmeyi başarmış onca insanın içerisinden sıyrılıp sadece barajı geçmekle itüye nasıl girilir ? Böyle göz önünde bir üniversitenin bir bölümüne ek kontenjan için sadece bir kişi mi başvurmuştur birden fazla kişi başvurduysa bu kişilerin puanları içerisinde en yükseği 231 midir yoksa nedir yani bilelim biz de yerleşelim yerleştirelim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bize dokunmayan yılan bizi bağlamadıkca ilerleyemiyoruz malesef neden çünkü ben de seneye sallamıycam bu tür şeyleri kendimden biliyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Açıkçası ben ne sorduğunu anlamadığım için cevap veremedim. Yeterlilik sınavı dediğin ÖSS mi oluyor :P bir ikincisi itü şehir ve bölge planlama 331 ile almış en son 2007 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eh yani burdan ortada bir soru/sorun olmadığını mı anlamalıyım? yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ah bir de ne dediğini / ne demek istediğini anlasam. ÖSS'yi mi eleştirmek istiyorsun, İTÜ'yü mü? Ek yerleştirmeyi mi? Yoksa soru mu soruyorsun? Yoksa ben kafayı mı yedim tüm gün çalışmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 (:D o zaman şöyle söyliyim.İstanbul Teknik Üniversitesine 231 puanla nasıl giriliyor aslında eleştiri değil tam olarak yani merakla karışık bi itham diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şimdi dediğim gibi 331 ile kapamış dediğin bölüm :) Arz-talep gibi bir şey ayrıca. Kimse o bölümü istemezse 185 ile de girersin sorun değil. Sistem bu. Ayrıca her iyi üniversitenin her bölümü iyi olmak zorunda değil (ki bu ifade bu bölüm için geçersiz olması lazım :)) Ek yerleştirme de aynı mantık. Talepe bağlı kimse istemediyse 185 e kadar bile düşer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 331 mi emin misin yahu o zaman ben elimdeki kitapcığın azizliğine uğradım çünkü İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama ( İngilizce ) 231.xyz yazıyor.ösym nin sitesine girdim ingilizce şehir bölge planlama diye bir bölüm bile yok Varmış ama İYTE nin imiş ya dur iyice karıştı bir daha bakayım şu kitapcığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ÖSYM 2007 Taban Puanları İTÜ'de Şehir ve Bölge Planlama (İngilizce) diye bir bölüm yok. Şehir ve Bölge Planlama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 İTÜ dediğin İstanbul Ticaret Üniversitesi olmasın? Kitapçıkta onun ayrımını yapmamışlardı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Evet malesef elimdeki kitapcığın hatası bu.Kusuruma bakmayın patiler Başlığın silinmesi dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yok İYTE nin okul birincisi puanını İtü şehir bölge planlamaya da yazmışlar ufak bir hata bende patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar