Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 2vs2 de İki frost mage in şansı nedir? Bugün bi arkadaşla team kurma kararı aldık da. Artıları eksileri nedir? Deneyimi olan, karşılaşmış olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlermi acaba? Talentlar 17/0/44 olucak diye biliyorum. ================================================== Bunların dışında diğer topicteki bir açıklama merakımı uyandırdı. Frost mage de icebarrier olduğu için dispelsiz nukelemezler, demişti. Sıfır resilence setimle gladiator setli bi warrior bana 2500-3000 arası charge koyar. Zaten hp 6-7k civari. (Frostum)Bende de full resilence set olunca bu vuruşlar nekadar değişiyo? Yani ice barrierin önemi ciddi şekilde artıyomu? Ayrıca Arcane fortitude + frost warding e vererek 2200 gibi bir armor a ulaştı mage im (Build denemelerimde) Kayda değer birşeymidir? İşe yararmı? Winter's chill arenada kullanışlımıdır? ============================================ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 2500-3000 charge koyar ne demek ? Charge dmg veren bir skill deil ki. Anlayamadım ne demek istediğini. 17 arcane harcamanın mantığı arcane fortitude ve improved counterspell olsa gerek. Gayet mantıklı ve kullanışlı. 2x Ice Block olduğu için sende kolay kolay ölmiyeceksin demektir bu. Nukelenememe olayından kasıt budur sanırım. 6-7k hp çok az bence arena için. 9,5-10k civarı hedefle bence. 350-400 de resilience. Bildiğim sağlam frost mage Agramon var. Video da yayınlamıştı bu arkadaş gayet başarılı buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 350-400 resilence için aylarca arena yapmak lazım. Arenaya 400 resilence ile başlamak mümkünmü ki? Herkez aynı şeyi söylüyo. 400 resilence end game gibi bişey. Pvp'nin improved counterspellsiz yapılamayacağını düşünüyorum. Olmazsa olmaz bir talent. Charge ile vurma olayına gelince. Warrior char ile oynama fırsatım pek olmadı. Bana doğru charge yaptığında kafamın üzerinde yazan sayı 2500-3000. onu demek istedim. Belkide charge dan sonra kazandığı ek saldırı olabilir. Bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Full set ve wep'le 375'mi ne benim resilience. Ayrıca 2x mage akıllıca değil. Bir shaman'ın yada paladin'in açacağı frost resistance aura/totem çok büyük zarar vericektir size. Dispel tek başına mahveder sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 purge filan bitirir iki mage'i evet mage - rogue, mage - warlock filan süper oluyo sanırım. bizim bi arkadaş var rp serverında oynuyo, frost mage işte, arenaya filan akıyo ama görsen böyle en şebek warlocklar bile yiyo bunu direk, sonra arenadan çıkıyolar silvermoon'da artiz artiz yürüyolar, "sonra aldım bunu, bi frostbolt kodum bi fireblast kodum öyle kodum böyle kodum yamulttum" falan diye sıkıyor yani ne yaparsan yap öyle olma ya bu kadar tırt adam görmedim. sonra balına bikaç maç kazanınca hemen "downfall rank 1" filan bişeyler, allaam ya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Of, iki mage'i yenen takımda olmakta ne zevk verirdi şimdi ha sdf. GRANDING, PÜRÇ, DİSPEL, PÜRÇ, ÖRT ŞOK GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Off daral geldi. ölmekten başka seçenek yok gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Saeros said: purge filan bitirir iki mage'i evet mage - rogue, mage - warlock filan süper oluyo sanırım. bizim bi arkadaş var rp serverında oynuyo, frost mage işte, arenaya filan akıyo ama görsen böyle en şebek warlocklar bile yiyo bunu direk, sonra arenadan çıkıyolar silvermoon'da artiz artiz yürüyolar, "sonra aldım bunu, bi frostbolt kodum bi fireblast kodum öyle kodum böyle kodum yamulttum" falan diye sıkıyor yani ne yaparsan yap öyle olma ya bu kadar tırt adam görmedim. sonra balına bikaç maç kazanınca hemen "downfall rank 1" filan bişeyler, allaam ya. :p Hayır bunu diyen adam ''Off olm server süper, bundan sonra burdayım abi.'' <10 minutes later> Baydım ben agamaggan'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bu tartışma ciddimi? Şakalaşma sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Frost Mage/Feral Druid The Fat Cow and The Pro =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Evet o fat cow olayını izlemeni tavsiye ediyorum. Bilsem öyle bir druid var, direkt mage rollardım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Fat cow olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Druid ve Mage takımı. Videoları var bayağı ünlülerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Youtube da var mı videoları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Warcraftmovies'de PVP-Arena bolumunde en cok izlenmis-rating almis video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plague Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mage 2vs2de eskisi kadar etkili değil. Sezon 1de çok vardı 2mage takım ama sezon 2 ile druid healerlar moda oldu buda mage'li takimlari bitirdi. İçinde Sl warlock yada druid olan takimlarda çok sıkıntı çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mage'in işi yok artık 2v2'da. Ben dagıttım mesela takımımı. 3v3 ve 5v5'te gayet iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yahu xhun sende bana hep felaket tellallığı yapıyosun be güzel kardeşim :( Daha 2vs2 ye team bulamıyorum şimdi 3-5e nası bulucam. Off off. Bi priest açtı onunla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Çok güzel kite edersiniz rogları, warriorları, ne diye heyecan yapıyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cok guzel rog war kitelar demissinde kac tane oyle build gelecek karsisina ben 2v2 de hunter-resto sham oynuyorum mage&mage kombinasyonuna 1 kere oldum o da lag yuzunden. yanina rog olsun balance druid olsun cok daha islevli olur magein yaninda. 2.3 gelsin 1 yarda dussun hunter range aglaticaz beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 1yard diye birşey yok.O 5 yard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yard eski halinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şu anda kaç yard bilmiyorum ama 5 yard olacak. devasaturk'de yazmıştı bu. 1 yard yanlışlıkla yazıldı diye blue post vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tamam 5 yard olsun yine döviciiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plague Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Winter chill arenada çok etkilidir. Her frost spell bir debuff eklemis olursun rakibe. Buda karşi takım için dispell olayni çok zorlastirir. Warriora 3-4 ice lance , sheep ve detect magic attiginda en az 3dispelli bulur o sheepden cikmasi warriorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar