ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ve ben yatar 8.40 da dersim var devamını koyucam sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gelseydim ya. ne var öküz gibi yatıyosun be öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yahu niye benim saçmasapan fotolarımı koydunuz eheuh :D lex'inde birsürü var öyle :D tabi kesin sana bunları yolladı dimi ahah :D topluca çekindiğimiz biriki tane vardı onlar nerde acep? O değilde alcadras,ben cuma gece işte çalıp,sabah uyumadan gittim ve bütün gün beraber takıldık.Uyku falan gelmedi aklıma.Gecede yine çalıştım sabah falan uyudum tekrar yani.35-40 saat uykusuz kaldım ama değdi doğrusu.Çok eğlendik ehüh :) Ps: Rezil ettiniz beni,buluşma falan yok bidaha :X :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yeni numaram, oyle internet felan fazla kasamiyorum.. Her turlu ankara bulusmasina acigim.. Ara beni boya beni kazim !!! 0506 340 56 08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ulan bi daha foto çekilirken saçlarımı toplayacam. olmuyor yahu. adam gibi poz veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 muhauah :D ya o değilde semih hala uğraşmadı fotolar için tembel teneke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tamamdır geldim ben koymaya devam ederim az sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 n-c lexius koraxım yavrum n-c ve ivy n-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 lexius n-c korax n-c korax baluuu black_lupin lexius ve bitti anam pek uğraştım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o gün ısrarla o fotoyu koyma demiştim pek sevgili lex'e ama adam neresiyle dinlediyse.55 yaşında gibi duruyorum teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 öhüm! lex değil ben koydum sileyim mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Silsende ben eklerim geri :D güzel çıkmışsın lan,pimpirik yapma,alkollümüyüz :)-D Bu resim süper ya ahahaha :D o dans zımbırtısında kendini paraladı kızcağız tekbaşına.Bari karşısına geçiim iki hoplayım zıplayım kayseri havalarından dedim,bi işe yarasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hayır bi insan bütün gün neden onu oynar ben de onu anlamadım önüne geçince falan da kızıyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 e göremiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bence de gereksiz bir oyun ama simdi iyi oynuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 harbi lan iyi oynuyodu.sora başka bi hatun geldi ama,deli gibi oynadı bütün perfect comboları yaptı gitti falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hatta oyunu bi turlu bitmedi sonra yarisinda n-cye "gel sen oyna bari" dedi birakti gitti fsddsfdsfdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 anaa fatih terim parkında ne işiniz vardı. kesin benim önünden geçtiğim bi saatte ordasınızdır ha. öneri: gece o parkta içmek kadar keyiflisi yok (yazın tabii :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bide temmuzun bu yarın sinema önerisi var,varmı artıran :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 filme gidilecekse bu cuma gecesi son seanslarda yapılırki hem yeni film izleme heyecanı olsun hemde vakit problemi olmasın.ben her cuma (bi aksilik çıkmazsa) vizyona giren yeni filmlerden mutlaka birini izlerim gece seansında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yarin superbadi izleyelim dedim, herkes hayir olmaz dedi NE OLUCAK BENIM HALIM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 8 9 gibi katılırım ben o saate kalan olursa. madmaximus'u ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya o değilde, ne yapıyoruz abi fasılmı sinemamı ben anlamadım.bi karar verin ona göre,yahu isimleri yazanlarda bi baksın şuraya artık 10 kişi bi işi beceremedik beh,msnden neyin çağırın baksınlar şuraya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 işte ben bugün 8 9 gibi geliyorum. yarın fasıl, her türlü içim işinde de varım. içelim güzelleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sinema yalan oldu bugun heralde kimse gitmek istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar