Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10*11*07 Anitkabir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu niye benim saçmasapan fotolarımı koydunuz eheuh :D lex'inde birsürü var öyle :D tabi kesin sana bunları yolladı dimi ahah :D topluca çekindiğimiz biriki tane vardı onlar nerde acep?

O değilde alcadras,ben cuma gece işte çalıp,sabah uyumadan gittim ve bütün gün beraber takıldık.Uyku falan gelmedi aklıma.Gecede yine çalıştım sabah falan uyudum tekrar yani.35-40 saat uykusuz kaldım ama değdi doğrusu.Çok eğlendik ehüh :)

Ps: Rezil ettiniz beni,buluşma falan yok bidaha :X :D
Mesaj tarihi:

Silsende ben eklerim geri :D güzel çıkmışsın lan,pimpirik yapma,alkollümüyüz :)-D

Bu resim süper ya ahahaha :D o dans zımbırtısında kendini paraladı kızcağız tekbaşına.Bari karşısına geçiim iki hoplayım zıplayım kayseri havalarından dedim,bi işe yarasın :D

Mesaj tarihi:
filme gidilecekse bu cuma gecesi son seanslarda yapılırki hem yeni film izleme heyecanı olsun hemde vakit problemi olmasın.ben her cuma (bi aksilik çıkmazsa) vizyona giren yeni filmlerden mutlaka birini izlerim gece seansında...
Mesaj tarihi:
ya o değilde, ne yapıyoruz abi fasılmı sinemamı ben anlamadım.bi karar verin ona göre,yahu isimleri yazanlarda bi baksın şuraya artık 10 kişi bi işi beceremedik beh,msnden neyin çağırın baksınlar şuraya bi
  • Yeni Oluştur...