N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gelmediysem şerefsizim acaip güzeldi yaa valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bende gicikligina demiyorum, ama su ana kadarki en guzel paticik ankara bulusmasiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ay of amma eğlendik ya lex nereye gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 upload etmedi fotolari mal kacti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yok be interneti gitti onun daha doorusu elektrii gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 herkesin gitti sanırım ankara da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 biz nerdeyiz? :P benim 5-6 kere gitti son 30dkda ama aninda geldi, firtina yuzunden herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yaw ankarada deli fırtına varmıs annemler ole dedi ben gelince de bayramda falan da bi bulusalm yaw gordukce içim gidio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 olmaz, kasim ayindan sonra yaza kadar bulusma yasak! bohuhu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 brüüüüüst! sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 lex aradığında uyuodum ben ya of gelemedim. ayrıca kendisine telefonda ne söylediğimi bile hatırlamıorum ehehe. kendime not: eğer ertesi gün buluşma varsa önceki akşam 4e kadar dışarlarda sürtme, erkenden yat, erkenden kalk, süt iç, mısır ye, bayrak as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mADmaXimus said: olmaz, kasim ayindan sonra yaza kadar bulusma yasak! bohuhu:( anne yaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sus konusma, git odana ders calis! noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 len tem kaç yıllık patisin hala üstteki msjı mı kopyalıyon aşkolsun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nasil yani? :P guncelleme ele verdi beni dfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ivy said: len tem kaç yıllık patisin hala üstteki msjı mı kopyalıyon aşkolsun yahu ahaha ayar vermeler falan, yakışıyor mu senin gibi cici bir bayana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 semih kesin uyumuştur ya elektrikler falan kesilince mümkünse bu ayar lafını bi süre duymak istemiyorum baluu ile aynı ortamda olunca baya fazla bahsi geçti bu konunun çünkü. ama çözdük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hirs yapti bugunden sonra, simdi anlatirsam kizar sdfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hee acayip hırs yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dovmedigin kaldi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 temmuz daha ne kadar burdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kasimin sonuna kadar ne o, hoslandin mi benden? cok mutlu oldum dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sdasdasdasd offf mümkünse kimse açmasın o konuyu ben bu cevaba mahkum muyum ya anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 zhauhzuauzauhzauha var ya acaip gülüorum şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ulan gelicektim yahu. toplantım var diye gelemem demiştim ama yaptığım hayvanlığı söylesem ağlarsınız. akşam 6 gibi kalktım. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar