Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10*11*07 Anitkabir

Baluu

Öne çıkan mesajlar

yok o simdi takti bana, ama neden takti halen anlamiş degilim.. Bana yaziyor o sahsi olarak...

Buluşma için degil, 10 kasim için gelicek.. 5 dk ayircaz die kizdi, ya da baska bi nedenle, belki tarihi yanliş yazdiima takildi. Belki sonrasinda yapabilecegimiz, ufak tefek kahvalti nargile vb. olabilitelere, o gun'u yas tutarak gecirmek istediginden belki de.. Belki cok cok onemli bir konu ve taviz vermek istemiyor.. Her ne dusunuyorsan ivy.

Oraya gidiceksin, cok guzel.
Peki bizimle beraber oraya gelicek misin ?

Eger bu anlamli bulusmaya katilmak istemiyorsan ( sahsi olarak gidişini kastetmiyorum ), senden ricam, bu sahsi meseleni katlayip diger meselelerinin yanina koyuver.

Besevler olabilir, bana uygun, parkta olur.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahahaha
ahaha
ne diyorsun ya?

ben onu spastik civcivim için yazdım
sabah kalkamam demiş ben de buluşma için değil 10 kasım diye kalk anlamında dedim ki kendisi de biliyor

valla aklımın ucundan bile geçmedin ki daha önemli işlerim var mesela vizeler =)

şimdi bir daha düşün istersen kim takmış neye takmış niye takmış?

demekki büyük hevesle bana bişey yazsa da ben de ona bişey yazsam diye bekliyorsun ki en ufak bişeyden bile alınmışsın
ama üzgünüm
ben takip edemicem ne yazmışsın ne etmişsin diye
valla çok şaşırdım takmış bana şahsi mesela bilmemne demene
tanımıyorum bile seni neyini takıcam afedersin?
bundan önceki buluşma topiğinde emek harcamış oturmuş ayar verme raporu hazırlamışsın
gerçekten azmini taktir ettim başarılar da diliyorum ama rahat ol ve bazı gereksiz kaygılardan da kurtul bence
kimsenin de oturup seninle uğraşmaya çabalayacağını sanmıyorum
en azından ben yapmam,tarzım değil

iyi günler diliyorum ve tartışmıcam da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...