Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ne diyonuz arkadaş, anlamadım ki? son iki mesajın anlaşılabilitesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 770. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 size değil o laf gerek yok heycana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok o simdi takti bana, ama neden takti halen anlamiş degilim.. Bana yaziyor o sahsi olarak... Buluşma için degil, 10 kasim için gelicek.. 5 dk ayircaz die kizdi, ya da baska bi nedenle, belki tarihi yanliş yazdiima takildi. Belki sonrasinda yapabilecegimiz, ufak tefek kahvalti nargile vb. olabilitelere, o gun'u yas tutarak gecirmek istediginden belki de.. Belki cok cok onemli bir konu ve taviz vermek istemiyor.. Her ne dusunuyorsan ivy. Oraya gidiceksin, cok guzel. Peki bizimle beraber oraya gelicek misin ? Eger bu anlamli bulusmaya katilmak istemiyorsan ( sahsi olarak gidişini kastetmiyorum ), senden ricam, bu sahsi meseleni katlayip diger meselelerinin yanina koyuver. Besevler olabilir, bana uygun, parkta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hahahahahaha ahaha ne diyorsun ya? ben onu spastik civcivim için yazdım sabah kalkamam demiş ben de buluşma için değil 10 kasım diye kalk anlamında dedim ki kendisi de biliyor valla aklımın ucundan bile geçmedin ki daha önemli işlerim var mesela vizeler =) şimdi bir daha düşün istersen kim takmış neye takmış niye takmış? demekki büyük hevesle bana bişey yazsa da ben de ona bişey yazsam diye bekliyorsun ki en ufak bişeyden bile alınmışsın ama üzgünüm ben takip edemicem ne yazmışsın ne etmişsin diye valla çok şaşırdım takmış bana şahsi mesela bilmemne demene tanımıyorum bile seni neyini takıcam afedersin? bundan önceki buluşma topiğinde emek harcamış oturmuş ayar verme raporu hazırlamışsın gerçekten azmini taktir ettim başarılar da diliyorum ama rahat ol ve bazı gereksiz kaygılardan da kurtul bence kimsenin de oturup seninle uğraşmaya çabalayacağını sanmıyorum en azından ben yapmam,tarzım değil iyi günler diliyorum ve tartışmıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kim kime takmış ? fdssgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahaha barış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yaa işte çetin paticik kızı böyle yapar adamı :D Allaha bin şükürki seni yeniyorum ben bu çene konusunda,valla yenemesek düşünemiyorum olayın sonunu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gizem ayar vermiş, gözlerim yaşardı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gitme bence üstüne,payını alırsın falan aradan elinden alamayız valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bugunlerde ii ayar aliyorum, veren verene valla. Tamam ozur dilerim, cok fazla sey yasiyorum su aralar, alinganim, kafam felan da pek bi daginik.. Afedersin, benim kabahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hayır ayar vermiyorum ne haddime. sadece bu baluu ile yaşadığımız 3. hoş olmayan olay ve artık üzülmeye başladım sorun değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 3 yeterli bi rakam hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Baluu Lexius mADmaXimus Korax spompas Laraken (buyuk ihtimal) Spastik_Serce (Belki) dory ( orada olacak, sizinle gelmem izlenimi verdi) Updated at 4 Kasim 2007 Pazar 19:27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cok zor benım 8 de uyanmam. 9 gibi uyansam 10 gibi ancak gelsem ayıp olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 buluşma için değil 10 kasım diye sanki ben bu anı daha önce yaşamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 e yani olay nedir. 10 kasım diye erken mi uyanayım. yada bu buluşma değilde 10 kasımmı sadece. yada 10 kasıma gelmeyen buluşmaya gelmesin mi. paranoyağa bağlamayın beni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aga o snn pasa keyfine kalmis, 10 gibi gelirsen brunch olayina yetisirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 brunch'ı nerde yapcaz buarada onu kararlaştırdıkmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 walla onu ben de bilmiyorum, bahceliye dogru bi yer buluruz canim. Ama bildiginiz bir yer varsa, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aslında liva var en güzeli.ama bilmiyorum siz nediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 güvenlik caddesindeki pastahaneyi mi diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evt guzel bi pastanedir liva olay sadece brunch sa olabiliritesi var ama soora da takılalım derseniz bence gitmeyin bu arada ben yine gelemiyorum cok koyuyo bana yaaa... tam vize oncesine denk gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 10 kasımda 9.05 te anıtkabirde olmak gibisi yok yaşamadıysanız yaşayın derim bi sabah da erken kalkmaya kat kat değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar