Baluu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Diyorum ki, ben hazir Belcika'dan Atam'i gormeye gelmişken, yanima yoremede iki pati alayim, beraber bir 5 dakikamizi, M.Kemal ATATÜRK'e ayiralim, devaminda, yakinlarda bahceli cevresinde, guzel bir brunch edip, sonra koylu koyune yolcu yoluna veyahut, devam diyenlerle, gidip tavlaydi, nargileydi, takilsak. ( Gelmişim, bari hani tavla, nargile gibi senelik ihtiyaclari aradan cikariyim ).. Bence hos olur. so whos with me ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu güzel düşünceni görüyor ve saygılarımı sunaraktan oradayım diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 10.11.2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 zaten 10. ayda değil miyiz ? 10/10/2007 yatıyor doğal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben gelirim buyuk olasilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bir ihtimal gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yahu kafa kotuydu konuyu acarken, ondan oyle olmus. Gordugunuz gibi editli zaten ilk mesaj, o da yil bolumunu 2008 yazdigim için editlendi. Her neyse. Herkes sonucta bunun tarihini anlamistir. Duzeltiyorum, 10 Kasim ( 11.ay ) 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 5dk atamiza, butun gun nargileye. muhtac oldugun potansiyel yonja.com'da mevcuttur. 10 kasimda ben de anitkabirde olacagim, oraya ayirdiginiz zaman uygun düşerse gorusebiliriz. tşk. imla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bok atmanın sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dory said: 5dk atamiza, butun gun nargileye. muhtac oldugun potansiyel yonja.com'da mevcuttur. 10 kasimda ben de anitkabirde olacagim, oraya ayirdiginiz zaman uygun düşerse gorusebiliriz. tşk. imla falan dory orda kamp kuralim o zaman iki uc gun anitkabire gidicez ondan sonra da hazir toplanmisken yemek yicez muhabbet edicez felan bu arada baluu o 5dkyi mecazi kullanmistir yuzde yuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 herhalde mecaz, zaten anitkabir'e cikip inmek en az bi 10 dk surer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Saat kaç gibi mesela?Bende gelebilirim.Bi buluşmaya katılamadım zaten adamakıllı.Hem anlamlı bi buluşma bu,hemde muhabbet falan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hmm, tahmini 8,30 olur galiba, 9,05 e kadar yerimizi almis olmak ve ufak tefek gecikmeleri hesaba katacak olursak, uygun olur mu diger patilere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 anitkabirin disinda bi yerde bulusalim, iceride birbirimizi bulmak olum olur hatta anittepe disinda bi yerde bulusup oyle gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Benim icinde zaman ayırın maalesef Ankara'ya gelip gitmek icin zamanım yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben sensiz ankaraya dusmanim efe anladin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eeeeh eb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 10 kasım cumartesi günü.Ben uyumadan gelirim artık sabaha :) uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gelicem büyük ihtimal. yaklaşsın o tarih bi de haber veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 O zmn guncel Liste. Baluu Lexius mADmaXimus Korax Laraken (buyuk ihtimal) Spastik_Serce (Belki) dory ( orada olacak, sizinle gelmem izlenimi verdi) @mADmaXimus Bence de orasi bayaa bi kalabalik olur ( en azindan beklentim bu yonde ), bence de baska bi yerde bulusup gitmek ii olur, ancak nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kızılaydan beraber mi gitsek? off çok bencilim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bahçeliden gidelim de abi sabah uyanamam ben o saatte zor olabilir bana . sadasdas. sonradan katılsam ayıp olur dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ohoo sen uyanamazsan biz ölelim :) ben uyumadan gelicem zaten.Bence beşevler uygundur buluşmaya.Hem en yakın nokta.Yada anıtpark'tı galiba,anıtkabirin karşısındaki park.Orasıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 buluşma için değil 10 kasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tamam işte bende onu diyorum.10 kasım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar