Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10*11*07 Anitkabir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diyorum ki, ben hazir Belcika'dan Atam'i gormeye gelmişken, yanima yoremede iki pati alayim, beraber bir 5 dakikamizi, M.Kemal ATATÜRK'e ayiralim, devaminda, yakinlarda bahceli cevresinde, guzel bir brunch edip, sonra koylu koyune yolcu yoluna veyahut, devam diyenlerle, gidip tavlaydi, nargileydi, takilsak. ( Gelmişim, bari hani tavla, nargile gibi senelik ihtiyaclari aradan cikariyim )..

Bence hos olur.
so whos with me ?
Mesaj tarihi:
yahu kafa kotuydu konuyu acarken, ondan oyle olmus. Gordugunuz gibi editli zaten ilk mesaj, o da yil bolumunu 2008 yazdigim için editlendi. Her neyse. Herkes sonucta bunun tarihini anlamistir.
Duzeltiyorum, 10 Kasim ( 11.ay ) 2007
Mesaj tarihi:
5dk atamiza, butun gun nargileye.
muhtac oldugun potansiyel yonja.com'da mevcuttur.

10 kasimda ben de anitkabirde olacagim, oraya ayirdiginiz zaman uygun düşerse gorusebiliriz. tşk.

imla falan
Mesaj tarihi:
dory said:
5dk atamiza, butun gun nargileye.
muhtac oldugun potansiyel yonja.com'da mevcuttur.

10 kasimda ben de anitkabirde olacagim, oraya ayirdiginiz zaman uygun düşerse gorusebiliriz. tşk.

imla falan

dory orda kamp kuralim o zaman iki uc gun

anitkabire gidicez ondan sonra da hazir toplanmisken yemek yicez muhabbet edicez felan

bu arada baluu o 5dkyi mecazi kullanmistir yuzde yuz
Mesaj tarihi:
Hmm, tahmini 8,30 olur galiba, 9,05 e kadar yerimizi almis olmak ve ufak tefek gecikmeleri hesaba katacak olursak, uygun olur mu diger patilere ?
Mesaj tarihi:
O zmn guncel Liste.

Baluu
Lexius
mADmaXimus
Korax
Laraken (buyuk ihtimal)
Spastik_Serce (Belki)
dory ( orada olacak, sizinle gelmem izlenimi verdi)

@mADmaXimus

Bence de orasi bayaa bi kalabalik olur ( en azindan beklentim bu yonde ), bence de baska bi yerde bulusup gitmek ii olur, ancak nerede ?
Mesaj tarihi:
Ohoo sen uyanamazsan biz ölelim :) ben uyumadan gelicem zaten.Bence beşevler uygundur buluşmaya.Hem en yakın nokta.Yada anıtpark'tı galiba,anıtkabirin karşısındaki park.Orasıda olabilir.
  • Yeni Oluştur...